Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HŽ nudi besplatan prijevoz diljem Hrvatske za učenike srednjih škola

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.10.2019. 8:30 
Naslov:  HŽ nudi besplatan prijevoz diljem Hrvatske za učenike srednjih škola
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HŽ Putnički prijevoz učenicima srednjih škola uz kupljenu sufinanciranu mjesečnu kartu, omogućava besplatan prijevoz s pojedinačnim kartama na bilo kojoj relaciji na području RH tijekom školske godine 2019./2020.

Kako bi ostvarili pojedinačno besplatno putovanje, učenici na blagajni moraju predočiti sufinanciranu kartu za tekući mjesec na temelju koje će im biti izdana pojedinačna karta za odabranu relaciju.

U mjesecu srpnju i kolovozu 2020. učenici koji su tijekom školske godine koristili navedeni sufinancirani prijevoz (najmanje 8 mjeseci) ostvaruju 75% popusta na mjesečne karte na relaciji na kojoj su putovali tijekom školske godine te besplatna putovanja na bilo kojoj relaciji na području RH.

Karte se izdaju na blagajnama, a učenici mogu putovati u 2. razredu svih vlakova (uz naplatu rezervacijske karte u iznosu od 8,00 kuna u vlakovima u kojima je rezervacija sjedala obavezna).

Ponuda vrijedi do 31. kolovoza 2020.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Ivana Franjić/Foto-arhiv031

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: