Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Osječki karataši sudjelovali na Croatia Open Rijeka

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.10.2019. 9:28 
Naslov:  Osječki karataši sudjelovali na Croatia Open Rijeka
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Grad Rijeka je bio domaćin ovogodišnjeg Croatia opena u karateu na kojem je u tri dana nastupilo 2000 natjecatelja u svim karate natjecateljskim kategorijama i za kategoriju natjecatelja s invaliditetom, iz 15 zemalja.


Juniorski kata tim Essekera (Partik Kokić, Ivor Premec, Ivan Draganić) je između osam ekipa koje su nastupile uspio doći do finala u kojem je izgubio od ekipe Italije te se morao zadovoljiti srebrom i činjenicom da se definitivno plasirao za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Ista ekipa je nastupila i u seniorskoj konkurenciji gdje je također osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.





Tekst i foto: Joco Đukić


Fran Seligman kata uspješnik iz KK Hrvatski sokol sa svojim trenerom marljivo i predano se pripremao za nastup na ovogodišnjem Croatia Openu, posebice zato što je na zadnja dva svoja nastupa(2017. i 2018.) osvojio zlatna odličja, za svoje odlične nastupe.

U konkurenciji učenika u kojoj je bilo puno kvalitetnih inozemnih natjecatelja(ukupno 17) Fran je od prvog do finalnog meča opetovano prikazao odličnu formu i zasluženo osvojio svoje treće zlato što ga svrstava u kategoriju najvećih uspješnika u svojoj kategoriji, na Croatia Openu. Franov uspjeh posebice je značajan jer je on jedini kata natjecatelj iz Hrvatske s osvojenim zlatnim odličjem. Frana je uz njegovog trenera Biondića bodrila njegova cijela obitelj. Čestitke Franu a roditeljima veliko hvala na nesebičnoj potpori u dva dana boravka u Rijeci, a posebice na natjecanju !





Tekst i foto: Zvonko Biondić

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: