Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Velika vijećnica OBŽ: Promocija knjige "Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskoga rata"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.10.2019. 16:51 
Naslov:  Velika vijećnica OBŽ: Promocija knjige "Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskoga rata"
05.10.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija knjige: „Oteti od zaborava 91 heroj Domovinskoga rata“ autorice Roberte Kljenak održat će se u subotu, 5. listopada 2019. godine u Velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u 18 h (Županijska 4, 31000, Osijek, prvi kat).

Knjiga govori o ratnim danima najvećih sinova naše Domovine Hrvatske, a predgovore istoj napisali su Osječko-baranjski župan Ivan Anušić, fra Ante Čavka iz Knina, hodočasnik Branko Čulo, ratni ministar zdravstva Andrija Hebrang, dragovoljac HOS-a i branitelj Vukovara Damir Markuš, voditelj Kuće susreta Tabor fra.Ivan Matić, ratni načelnik Stožera Specijalne policije MUP-a RH general Željko Sačić i hrvatski pjesnik Ante Nadomir Tadić Šutra.

Na nama je da budemo zahvalni malim, ali velikim ljudima koji su za vrijeme najtežih devedesetih radili za boljitak svih nas i naše Domovine. S obzirom na to da su oni naši heroji, a da je Republika Hrvatska država koja ih tako nije imenovala, moramo zajedničkim snagama raditi na ulaganju u dječje znanje i znanje mladih o toj teškoj, ali ohrabrujućoj temi, kako bi oni, vođeni pozitivnim primjerima, unatoč tome što je teško, ostali i opstali u našoj Domovini Hrvatskoj, jer, naši su heroji dokazali da i kad je teško, ima izlaza! Vašim dolaskom, postajete čuvarima povijesti jer ono što čujete, zasigurno ćete dugo svjedočiti.

Knjiga je završena krajem srpnja 2019. godine. Prvi puta je promovirana 03.08. na kninskoj tvrđavi u sklopu obilježavanja Oluje, drugi 04.08.2019. u Kašelima, također u sklopu obilježavanja Oluje, treći u Varaždinu, a četvrti u Đakovu. Kao što vidite, u mjesec dana, knjiga je promovirana u četiri hrvatska grada, a 05. listopada bit će promovirana i u petom gradu, ponosnom nepokorenom Osijeku odakle je i autorica.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: