Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Udruga JA KA Osijek: Listopad uz Udrugu [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.09.2019. 11:58 
Naslov:  Udruga JA KA Osijek: Listopad uz Udrugu [2019.]
Od 03.10.2019. 18:00 do 04.10.2019. 17:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dana 3. listopada 2019. godine u 18,00 sati započinjemo s provedbom projekta "Jesenja šetnja lijevom obalom Drave". Žele potaknuti članice, članove Udruge, sugrađane, na šetnju, druženje, razgovor, kako bi prevenirali depresiju, melankoliju koja se javlja u vrijeme kada se dan skraćuje. Šetnja započinje u 18,00 sati na lijevoj obali Drave, kod visećeg mosta. Šetaju sat vremena. Tijekom šetnje nazočit će predivnoj modnoj reviji prirode. Imat će svaki put drugi kolorit "odjeće", koju će priroda nesebično dijeliti s pažljivim promatračem. Mirisi, zvukovi i svježina šume svakako će pomoći odmoriti se, smiriti, razbistriti misli. Šetnje se nastavljaju 10, 17, 24. i 31. listopada 2019. godine, u 18,00 sati. Sastaju se na lijevoj obali Drave kod visećeg mosta.

4. listopada 2019. godine u 10,00 sati Udruga "JA KA" Osijek odlazi u stacionar Doma za starije i nemoćne Osijek. Družit će se s našim starijim sugrađanima.

16. listopada 2019. godine, od 16,00 do 18,00 sati, za žene koje to žele, u prostorijama Udruge, organiziraju radionicu štrikanja. Pokazat će kako štrikanje, osim što je korisna vještina, može biti izuzetno zabavno, a nadasve korisno za prste i male zglobove i kosti šake.

Ponovo se vraćaju u Udrugu umirovljenika u Bizovcu, gdje će zajedno organizirati druženje uz kavicu, čaj, poneku pjesmu.

U listopadu će, s partnerskim udrugama, organizirati druženje u perivojima dvoraca u Donjem Miholjcu i Našicama, nastavak projekta "Druženje u parkovima i perivojima", koji su započeli u Osijeku, u Perivoju kralja Petra Krešimira IV. Kao i u Osijeku i u Našicama i Donjem Miholjcu druženje će biti začinjeno poezijom, mislima pretočenim u stihove. Ovim projektom žele korisnicama i korisnicima pružiti dvostruki užitak. Okupljanje u perivojima i parkovima, kratka šetnja i druženje uz glazbu i poeziju u prostorijama suradničkih udruga. Takva okupljanja uvijek su začinjena i jednom nenametljivom napomenom o važnosti čuvanja genitalnog zdravlja. A kako su u mjesecu ružičaste vrpce i zdravlja grudi, upravo ova druženja iskoristit će i pozvati žene da odu na mamografiju, odazovu se pozivima Nacionalnog programa ranog otkrivanja raka grudi.

Tijekom listopada organizirat će druženje sa ženama u Bolmanu.

Novu edukacijsku radionicu će organizirati u Aljmašu, Petrijevcima.

U listopadu počinju s aktivnošću "60 minuta s liječnicima na kavi". Novi projekt Udruge "JA KA" Osijek, koji ima svoje "korijenje" u tribinama koje su organizirali tijekom obilježavanja 8. svibnja - Tirkiznog dana, Svjetskog dana borbe protiv karcinoma jajnika. Žele pružiti mogućnost ženama da u opuštenoj atmosferi, u razgovoru s liječnicima, uz kavu, čaj, u 60 minuta pitaju što žele vezano za genitalno zdravlje i genitalna oboljenja ginekologe, onkologe. Ovu aktivnost provode tijekom listopada i studenoga 2019. godine u Osijeku. Nastavak, ovaj puta projekt, zasigurno će biti od siječnja 2020. godine u mjestima širom Osječko-baranjske i Vukovarsko - srijemske županije.

U listopadu Udruga "JA KA" započinje svoje prvo strateško planiranje. Do rođendana Udruge žele napisati Strateški plan Udruge za razdoblje 2020. do 2023. godina, koji ćemo dati na mišljenje i usvajanje Upravnom odboru Udruge.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: