Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SD Zrinjevac: Komedija "Dame biraju" [studeni, 2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65427
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 28.09.2019. 16:32 
Naslov:  SD Zrinjevac: Komedija "Dame biraju" [studeni, 2019.]
24.11.2019. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo Dame biraju puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena. Komedija "Dame biraju" ponovno stiže u Osijek, 24. studenog 2019. u dvoranu Zrinjevac.

Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u tri godine svoga postojanja odigrana više od 200 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.
Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: