Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



24. Državno sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH održava se u Osijeku [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 21.09.2019. 13:42 
Naslov:  24. Državno sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH održava se u Osijeku [20
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - podružnica Osječko-baranjske županije i njeni ogranci, domaćini su 24. Državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Ova se sportska natjecanja održavaju od 1996. godine, a natjecat će se će više od 1000 branitelja iz cijele Hrvatske. Natjecanja će se održati u 8 sportskih disciplina: boćanje, elektronski pikado, kuglanje, šah, mali nogomet, streljaštvo, potezanje konopa i stolni tenis. Svečano otvorenje održano je na Trgu Ante Starčevića gdje su se dragovoljcima pridružili, među ostalima, i predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske Đuro Dečak i ministar branitelja Tomo Medved.

Sudjeluju dragovoljci svih županija i grada Zagreba a natjecatelji su i odali počast poginulima u Domovinskom ratu polaganjem vijenca kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata na Trgu slobode.

Sportska natjecanja održavaju se od 11 do 17 sati, dok su borilišta na streljani Pampas Osijek i na igralištu NK-a Radnik Josipovac, Boćalište sv. Luke.

Od 18 sati do 18.30 završava sportsko natjecanja, te natjecatelji autobusima odlaze u dvoranu Jug II, gdje će u 19 sati biti proglašeni pobjednici 24. DŠNDVDR RH “Osijek 2019.”



Tekst i foto: Monika Kralj/Radio Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: