Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Ante Starčevića: 21. Dan Mađara u Osijeku [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.09.2019. 14:47 
Naslov:  Trg Ante Starčevića: 21. Dan Mađara u Osijeku [2019.]
21.09.2019. 15:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu, 21. rujna 2019., održat će se u organizaciji MKD Népkör 21. Dan Mađara u Osijeku. Program će se već tradicionalno održati na osječkom glavnom trgu, gdje će od 15h nastupati dječji ansambli, nakon čega će plesne grupe obučene u narodne nošnje, predvođene limenom glazbom iz Mađarske mimohodom po ulicama centra Osijeka pozivati građane na glavni dio manifestacije u kojem će osim folklornih ansambala iz Baranje i istočne Slavonije po uvriježenom običaju nastupiti i gosti iz Mađarske i Vojvodine. Ove godine gledatelje u programu očekuje i posebno iznenađenje!

Za vrijeme cijele manifestacije na štandovima postavljenim oko gledališta moći će se pogledati izloženi predmeti vezani uz mađarsku kulturu i tradiciju, te kušati gastronomski specijaliteti mađarske kuhinje.

Manifestacija će se već prema običaju završiti velikim završnim čardašem u kojem sudjeluju i izvođači, i gledatelji.

Održavanje manifestacije su omogućili: Savjet za nacionalne manjine Vlade RH, Bethlen Gábor Alap, Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, Grad Pečuh, XIII. Okrug Grada Budimpešte i Sirrah-projekt d.o.o. Osijek.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: