Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cammeo ima novu aplikaciju: Od sada još bolja, pametnija i zabavnija!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2019. 20:05 
Naslov:  Cammeo ima novu aplikaciju: Od sada još bolja, pametnija i zabavnija!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Cammeo, kao regionalni taksi lider koji danas broji preko 1400 zaposlenih u 3 zemlje i 35 gradova te prometuje s preko 900 vozila, veliku pozornost pridaje svakom aspektu svog poslovanja, bilo da je riječ o uvjetima za zaposlenike ili novitetima za putnike.

- Iznimno nas veseli što od sada naši putnici svoje vožnje mogu naručiti još brže i jednostavnije zahvaljujući novoj Cammeo aplikaciji. Naša nova aplikacija zaista je bolja, pametnija i zabavnija, a ne sumnjamo kako će to naši brojni putnici, ali i oni koji će to tek postati, prepoznati - rekao je Petar Dragić, izvršni direktor Taxi Cammea.

Osim pojednostavljenog načina naručivanja vožnji te poboljšanog dizajna, Cammeo aplikacija donosi novosti poput mogućnosti unosa više odredišta, izmjene i dodavanje odredišta tijekom vožnje te mogućnost upisa detalja preuzimanja i vožnje.

Brojne korisnike svakako će razveseliti pojednostavljeni način prijave i plaćanja, mogućnost izmjene načina plaćanja za vrijeme vožnje kao i opcija dijeljenja kartice s drugim korisnicima.

Sve što je potrebno za jedinstven korisnički doživljaj koju pruža nova aplikacija je skinuti istu, registrirati se i uživati u vožnji, a ovo su linkovi za skidanje:

[KLIK] Android app
[KLIK] iOS app


Najbolja, najpovoljnija i najsigurnija taksi usluga, sada i s najboljom aplikacijom!



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: