Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



"Fridays For Future Croatia" - globalni prosvjed za klimu, Osijek [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.09.2019. 13:13 
Naslov:  "Fridays For Future Croatia" - globalni prosvjed za klimu, Osijek [2019.]
20.09.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Fridays For Future Croatia - Osječki srednjoškolci poručili "Ostavite nešto za nas - jer bez prirode nema budućnosti"


U petak, 20. rujna 2019. godine s početkom u 18:00 sati u Tvrđi, odnosno kod Rondela održat će se globalni prosvjed za klimu.

"Taj je prosvjed dio globalnog štrajka i tjedna akcija (od 20. do 27. rujna) za kad je, po sadašnjim informacijama, planirano 3167 prosvjeda u više od 100 zemalja", stoji u priopćenju iz Inicijative mladih "Fridays For Future Croatia".

Pozivamo sve prijatelje, obitelj, kolege, poznanike, školarce, studente, radnike,Pozivamo sve prijatelje, obitelj, kolege, poznanike, školarce, studente, radnike, umirovljenike, sindikate; sve naše sugrađane – ljude kojima je stalo da se prestanu uništavati naše šume, vode, životinje i biljke, da nam se pridruže u našoj inicijativi, jer danas prosvjedujemo protiv onih koji i dalje ispred naše budućnosti stavljaju vlastitu zaradu i prosvjedujemo za one koji se ne mogu izboriti sami.

umirovljenike, sindikate; sve naše sugrađane – ljude kojima je stalo da se prestanu uništavati naše šume, vode, životinje i biljke, da nam se pridruže u našoj inicijativi, jer danas prosvjedujemo protiv onih koji i dalje ispred naše budućnosti stavljaju vlastitu zaradu i prosvjedujemo za one koji se ne mogu izboriti sami.




Kako je bilo prošli put pogledajte ovdje:
[FOTO] Osječki srednjoškolci "Ne možemo zaustaviti razvoj, ali možemo zaustaviti zagađenje"

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: