Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Francuska alijansa Osijek: "Happiness program" online sa Sri Sri Ravi Shankarom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.09.2019. 8:25 
Naslov:  Francuska alijansa Osijek: "Happiness program" online sa Sri Sri Ravi Shankarom
Od 20.09.2019. 6:00 do 21.09.2019. 5:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Od 20. do 22. rujna 2019. u Francuskoj alijansi, Šetalište Petra Preradovića 8, Osijek održat će se "Happiness program" online sa Sri Sri Ravi Shankarom - Tehnike disanja, joga i meditacija. Širimo unutarnji mir i sreću na međunarodni Dan Mira

JEDINSTVENA PRILIKA: ovo izdanje Happiness Programa posebno je po tome što ćemo se uključiti u online interakciju sa Sri Sri Ravi Shankarom u dva navrata tijekom radionice.

Art of living domaćin je globalnoj inicijativi za širenje mira i sreće

Svake godine se Međunarodni Dan Mira, na inicijativu Ujedinjenih Naroda, obilježava 21. rujna. Taj dan posvećen je jačanju ideala mira među svim narodima i ljudima. Art of Living pokreće valove sreće, pomažući tisućama da nađu dugotrajni mir i žive bez stresa - uz Program Sreće - toliko potrebna promjena u današnje doba.

Osnivač međunarodne organizacije Art of Living, pridružit će nam se u online interakciji na ovogodišnjem danu mira, u sklopu radionice Happiness Program - ne propustite ovu rijetku i jedinstvenu priliku susreti se sa svjetski poznatim ambasadorom mira i sreće!

RADIONICA - HAPPINESS PROGRAM
Pod utjecajem smo raznih emocija, ljuti smo, razočarani, nervozni, u stresu, nesretni...i stoga dišemo ubrzano i površno. Zaboravljamo pravilno disati.
Dah nas čini živim svaki dan, no većina ljudi ga nije niti svjesna. U glavi imamo sto misli, obveza, očekivanja, planova i često gubimo fokus i zadovoljstvo......

„Happiness program“ je trodnevna radionica tehnika disanja i opuštanja, joga vježbi te praktičnog znanja. ODVIJA SE KROZ NEKOLIKO SATI DNEVNO; TIJEKOM TRI UZASTOPNA DANA.

Naučit ćete:
- yoga vježbe istezanja
- Sudarshan Kriyu, moćnu tehnika disanja
- sudjelovati u praktičnom dijelu, igrama i radionicama dizajniranim za preispitivanje vlastitih uvjerenja, stavova, promatranja samog sebe ...

Esencija programa je niz tehnika disanja koje brzo i učinkovito oklanjaju nakupljeni stres, podižu razinu energije u tijelu te na taj način stvaraju veću kvalitetu života. Uz jednostavne yoga položaje postiže se fokus, mir i opuštenost. Tehnike disanja, yoge i meditacije zajedno stvaraju veći osjećaj zadovoljstva, ispunjenosti, sreće i bistrine uma. Čovjek je sposobniji nositi se s dnevnim izazovima i izdići se iznad svakodnevnice.

Centralna tehnika programa, Sudarshan Kriya, snažna je ritmička tehnika disanja koja vas bez napora dovodi u stanje duboke opuštenosti.

Istraživanja su pokazala da Sudarshan Kriya značajno:
- smanjuje razinu stresa
- stvara veći osjećaj sreće i entuzijazma
- stvara više samopouzdanja
- bolje vještine u međuljudskim odnosima
- efekt pomlađivanja
- podržava imunološki sustav
- povećava optimizam
- ublažava tjeskobu i depresiju
- poboljšava emotivnu stabilnost
- povećava antioksidantnu zaštitu
- revitalizira čitavo tijelo

Naučeno znanje na Happiness programu je vrijednost za cijeli život!

Budite pravi vi. Sretni. Dišite. Udahnite sreću!

Lokacija: Francuska alijansa, Šetalište Petra Preradovića 8, Osijek
Satnica: petak 18:00-21:00h, sub/ned. od 10:00 - 13.00h
Voditeljice: Sandra i Rada

Prijave: Sandra Perić 0997081225
Rada Jonjić 0958033883


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: