Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



III. gimnazija Osijek: Testiranje inteligencije [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.09.2019. 10:45 
Naslov:  III. gimnazija Osijek: Testiranje inteligencije [2019.]
29.09.2019. 13:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranje inteligencije u Osijeku u nedjelju, 29. rujna 2019. godine s početkom u 13.00 sati, u prostoru III. gimnazije u Osijeku, Kamila Firingera 14, Osijek. Prijave se primaju zaključno do 26. rujna 2019. u 23:59. Prijaviti se možete i online.

Testu ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina. Osobe mlađe od 18 godina moraju doći na testiranje u pratnji roditelja/skrbnika.

Osobe koje su na nekom ranijem testiranju održanom u organizaciji Mense zadovoljile uvjet za učlanjenje u Mensu, ne mogu ponovno pristupiti testu.

Testiranju ne mogu pristupiti osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine.

Osoba koja želi biti upisana u popis članova pod statusom potencijalnog člana mora postići rezultat unutar gornjih 2% ukupne populacije na testu inteligencije koji je odobrila Mensa i koji je pravilno proveden i nadgledan. Podaci o osobama koje postignu rezultat unutar gornjih 2% trajno se čuvaju u službenoj arhivi Udruge i te osobe se vode na službenom popisu potencijalnih članova.

Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Podaci o osobama koje ne postignu rezultat unutar gornjih 2% čuvaju se tijekom tekuće i sljedeće godine. Čuvaju se jedino u elektroničkom obliku radi evidencije pristupanja testiranju i trajno se brišu s 31. prosincem iduće godine.

Pristupanje testiranju inteligencije u organizaciji Hrvatske Mense, ukoliko se ne postigne rezultat unutar gornjih 2%, smatra se prihvaćanjem ovog pravila.

Psiholog, dužnosnik testiranja i voditelj popisa članova, kako za vrijeme provedbe testiranja tako i tokom kasnije obrade rezultata, imaju pravo diskvalificirati pristupnika ukoliko ne postupa sukladno njihovim uputama.

Refundacija troškova testiranja nije moguća.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: