Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dražen Jerabek otvara studio ilustracije u American Corneru GISKO-a

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65444
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.09.2019. 10:15 
Naslov:  Dražen Jerabek otvara studio ilustracije u American Corneru GISKO-a
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dražen Jerabek, poznati ilustrator i profesor ilustracije na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku nedavno je pokrenuo Jerabek studio za kreativno izražavanje, imaginaciju, vizualizaciju i ilustraciju koji od idućeg tjedna kreće s radom sa svojim prvim polaznicima!

Izoštrite svoj talent, izrazite se na novi način, naučite novu vještinu ili napravite nešto za sebe. Želite naučiti kako ilustrirati slikovnice, knjige, stripove i slično? Tko zna, možda je pred vama neka nova karijera“, glasi Draženov poziv svima zainteresiranima za njegov tečaj.

Tečaj će se održavati jednom tjedno tijekom cijele školske godine u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Predviđeni početak, predstavljanje programa i uvodni sat planiran je za ponedjeljak 16. rujna s početkom u 17:00 sati. Svaki će polaznik nakon prikupljenih prijava na mail dobiti dodatnu potvrdu.

Radionice će biti podijeljene u tri skupine: u prvoj su djeca od 7 do 10 godina, u drugoj djeca i mladi od 11 do 18 godina te u trećoj svi stariji od 18 godina i studenti. Maksimalno će biti po 15 polaznika u svakoj skupini što će omogućiti kvalitetnu nastavu, individualni pristup i interaktivnost unutar skupina. Radionice će trajati oko 90 minuta, odnosno dva školska sata.

Cijena tečaja je 300 kn mjesečno, a u cijenu su uključeni i materijali (blokovi za crtanje, olovke…) za polaznike. Bude li potrebno, stariji polaznici će raditi i na tabletima.

Svi zainteresirani za ove radionice mogu se prijaviti izravno u inbox na Draženovom Facebook profilu ili na e-mail adresu djerabek7[at]gmail[dot]com (u prijavi navesti ime i prezime, dob, mail kontakt ili broj mobitela).







Tekst: Osijek031.com
Foto: Dražen Jerabek/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: