Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania [12.-18.9.2019.] [program]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 20:52 
Naslov:  Kino Urania [12.-18.9.2019.] [program]
Od 12.09.2019. 16:00 do 18.09.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Bogate projekcije Kinematografa u Kinu Urania čekaju na vas, a što je u ponudi pogledajte u tekstu niže...

Cijena ulaznica za redovite repertoarne iznose 25 kn, dok uz predočenje studentske ili umirovljeničke iskaznice karte možete kupiti po cijeni od 20 kn. Ulaznica za grupe od 10 i više osoba iznose 18 kn po osobi. Za obiteljski dan srijeda i dječje vikend matineje ulaznice iznose 20 kn za sve gledatelje. Na ulaznice nema nikakvih dodataka neovisno o trajanju filma, načinu kupnje ili rezervacije ulaznice i sl.

Ulaznice možete rezervirati klikom info[at]kinematografi-osijek[dot]hr

Skriveno: 
Dragi gledatelji,

od 12. do 25. rujna u kinu Urania će se zavrtjeti Rendez-vous au cinéma, program probranih ostvarenja klasične i suvremene francuske kinematografije. Peti Rendez-vous organiziraju Francuski institut u Hrvatskoj, Kino mreža i Hrvatski audiovizualni centar, uz stručnu podršku filmsko-obrazovnog programa Sedmi kontinent. Na programu je ove godine šest vrsnih naslova – dva klasika Louisa Mallea: Zazie u metrou i Lift za gubilište, dva suvremena naslova na temu Mediterana: Otisnuti se i Magistrala Kennedy, te po jedan dokumentarni film (Makala) i nagrađivani animirani (Crvena kornjača - nominiran za Oscara u kategoriji dugometražnog animiranog filma 2017.). U sklopu aktivnosti HAVC-ovog Projekta filmske pismenosti te uz stručnu podršku filmsko-obrazovnog programa Sedmi kontinent udruge Djeca susreću umjetnost, ove godine po prvi put nudimo i mogućnost organiziranja popratnih edukativnih sadržaja: uz animirani naslov Crvena kornjača oblikovan je metodički priručnik za više razrede osnovne škole, autorica kojega je stručnjakinja za filmsku pedagogiju dr. sc. Marina Gabelica. Pomoću priručnika i popratnih vizualnih materijala nastavnici će moći održati metodički sat te nastaviti raspravljati o filmu u školi. Projekcije će se održavati u Kino klubu uz snižene cijene ulaznica: 20 kn redovna, 16 kn za studente i umirovljenike.

Rezervirajte si na vrijeme i mjesta za prvu kazališnu predstavu ove sezone: komedija zabune autora Aleksandra Galina Sirena i Viktorija, u kojoj glume našim gledateljima već poznati Tatjana Kecman i Radoslav Milenković uz glumicu Milenu Pavlović, koja je na rasporedu u ponedjeljak 23.9.2019. u 20 sati (ulaznica 70 kn). Novopečena bogatašica, naizgled pobjednica tranzicijskog maratona, za svoju profesoricu engleskog, inače tipičnu žrtvu društvene tranzicije, naručuje Pastuha koji za novac “ispunjava sve seksualne fantazije“. Greškom nazove pogrešan broj i umjesto seksualnog predatora u stan im stiže – vremešni astronom, koji urušavanje idealistički ustrojstva svijeta, preživljava radeći po kućama kao stilista-kinolog. Niz komičnih nesporazuma odigrava se između troje junaka, koja nas, smijehom razoružane, suočava sa vjerojatno najvažnijim htijenjem ljudske vrste: voljeti i biti voljeni.

Najbolji splitski stand up komičari po prvi put dolaze u Osijek! Do sada su punili klupske prostore po Splitu, dvorane po Dalmaciji i šire, oduševljavali publiku gdje god su nastupali, no stigao je trenutak da se i ostatku Hrvatske pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom. Ne propustite Dalmatinsku stand-up comedy večer uz ulaznice po cijeni od 50 u pretprodaji i 60 kn na ulazu.

Pozivamo vas i na predstavu Brak za ručak, ručak za seks, autora Stanka Holcera, koja na komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna u današnjem društvu. Glavni junaci su Ivana, njena sestra Nataša i Natašin muž Marko. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novca za platiti ratu za stambeni kredit. Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju. Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.

Ulaznice za sve naše evente možete rezervirati putem maila: [email protected] i [email protected], telefonskog broja Uprave 205 501 (pon-pet od 9:00-17:00 sati) ili broja blagajne kina Urania 205 507 (svaki dan od 17:00-21:30 sati) te našeg Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek i grupe Kinematografi Osijek.

Osim projekcija u sklopu Rendez-vous au cinema programa u Kino klubu, u novome filmskom tjednu premijerno prikazujemo krimi-komediju Prevarantice s Wall Streeta, a na programu i dalje ostaju hit horor Ono: Poglavlje 2, komedija Quentina Tarantina Once Upon a Time ... in Hollywood, njemačko-talijanski krimić Zločin bez krivnje: Slučaj Collini te animirana i sinkronizirana komedija Veliko putovanje.

Ne postoji bolja glumačka postava od glazbenih zvijezda Jennifer Lopez i Cardi B za priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Priča filma Prevarantice s Wall Streeta prati plan za osvetu dviju zaposlenica striptiz kluba koje udružuju snage protiv svojih klijenata. Uz Lopez i Cardi, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Juliju Stiles i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine.

ONO se ponovno vraća svakih 27 godina u grad Derry, Main te spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri desetljeća. Bill Skarsgard reprizira svoju ulogu Pennywisea, kao i mladi članovi Kluba Gubitnika. U ovom filmu gledamo i jaka glumačka pojačanja kao što su James McAvoy i Jessica Chastain. Film je temeljen na kultnoj knjizi It autora Stephena Kinga.

Otkrijte jedan od najvećih sudskih skandala u povijesti Njemačke u filmu Zločin bez krivnje: Slučaj Collini. Odvjetnik Caspar Leinen suočen je s novim slučajem: brani 70-godišnjeg Talijana Frabrizija Collinija koji je bez očiglednog razloga ubio industrijskog magnata Hansa Meyera. Kako Caspar ulazi sve dublje i dublje u slučaj, suočava se i sa svojom prošlošću te otkriva istinu za koju nitko ne želi čuti.

Bilo jednom...u Hollywoodu priča je Quentina Tarantina o glumcu (Leonardo DiCaprio) i njegovom dvojniku (Brad Pitt), koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji, smještena u Los Angeles 1969., na vrhuncu hippie Hollywooda.

Veliko putovanje počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu - obitelji medvjeda. I tada medo, koji sve u životu radi na ispravan način, organizira ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji, a na putu se suočava s puno izazova i kušnji. Sinkronizirana i animirana avantura za cijelu obitelj!

Proslavite rođendan u Uraniji i provjerite zašto svi kažu da su kod nas najbolje zabave. Posebne pogodnosti i povoljnije cijene možete iskoristiti uz studentsku, umirovljeničku i NK Osijek iskaznicu te na dječjim matinejama i obiteljskim srijedama (cijena ulaznice 20 kn), uz grupne popuste (cijena ulaznice 18 kn za grupe od minimalno 10 osoba) i poklon vouchere (10 ulaznica za 180 kn). Kako svi nakon dobrog filma obično ogladnimo, dobro nam dođe Early Birds paket uz koji za 45 kn dobijete ulaznicu za film + obrok u restoranu Lumiere.


Četvrtak, 12. rujna 2019.
17:00 Zločin bez krivnje: Slučaj Collini - The Collini Case (118 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Zazie u metrou - Zazie dans le métro (93 min) (Kino klub) PREMIJERA
19:10 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA
21:10 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)

Petak, 13. rujna 2019.
17:00 Bilo jednom... u Hollywoodu - Once Upon a Time ... in Hollywood (159 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Lift za gubilište - Ascenseur pour l'échafaud (91 min) (Kino klub) PREMIJERA
19:40 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA
21:35 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)

Subota, 14. rujna 2019.
11:00 Dječja matineja: Veliko putovanje - The Big Trip (90 min)
18:00 Veliko putovanje - The Big Trip (90 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Crvena kornjača - La tortue rouge (80 min) (Kino klub) PREMIJERA
19:35 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA
21:30 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)

Nedjelja, 15. rujna 2019.
11:00 Dječja matineja: Veliko putovanje - The Big Trip (90 min)
16:30 Zločin bez krivnje: Slučaj Collini - The Collini Case (118 min)
18:30 Bilo jednom... u Hollywoodu - Once Upon a Time ... in Hollywood (159 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Otisnuti se - Prendre le large (103 min) (Kino klub) PREMIJERA
21:15 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)

Ponedjeljak, 16. rujna 2019.
17:15 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA
19:00 Rendez -vous au cinema: Magistrala Kennedy - Corniche Kennedy (94 min) (Kino klub) PREMIJERA
19:10 Zločin bez krivnje: Slučaj Collini - The Collini Case (118 min)
21:15 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)

Utorak, 17. rujna 2019.
16:30 Zločin bez krivnje: Slučaj Collini - The Collini Case (118 min)
18:30 Bilo jednom... u Hollywoodu - Once Upon a Time ... in Hollywood (159 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Makala - Makala (96 min) (Kino klub) PREMIJERA
21:15 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA

Srijeda, 18. rujna 2019.
17:30 Veliko putovanje - The Big Trip (90 min)
19:00 Rendez -vous au cinema: Zazie u metrou - Zazie dans le métro (93 min) (Kino klub) PREMIJERA
19:10 Prevarantice s Wall Streeta - Hustlers (110 min) PREMIJERA
21:10 Ono: Drugo poglavlje - It Chapter Two (169 min)








[FOTO] Otvorilo se kino Urania

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: