Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nakon 20 godina Višnjevac ima moderan i suvremen dječji vrtić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 14:29 
Naslov:  Nakon 20 godina Višnjevac ima moderan i suvremen dječji vrtić
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"Višnjevac konačno, nakon 20 godina, ima vrtić koji je moderan, suvremen i izgrađen u skladu sa svim suvremenim standardima. Vjerujem kako će zadovoljiti sve potrebe za pohađanjem vrtića djece iz Višnjevca, ali i Josipovca" rekao je otvarajući danas višnjevački vrtić dogradonačelnik Boris Piližota.

"Osim toga izgradnjom ovoga vrtića podižemo pedagoški standard predškolskoga odgoja i naobrazbe u Osijeku. Posebno mi je zadovoljstvo istaknuti kako će zaposliti 15 odgojitelja, a očekujemo i da će roditelji biti iznimno zadovoljni jer će vrtić imati sve sadržaje koji se očekuju od jednog modernog vrtića", rekao je Piližota.

Radovi na izgradnji suvremenog dječjeg vrtića u Višnjevcu vrijedni su gotovo 10 milijuna kuna, a izgradnju je poduprlo i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske s 1,5 milijuna kuna. Vrtić se prostire na 1 400 četvornih metara zatvorenog prostora u sklopu kojega je i zeleni atrij usred objekta veličine 120 kvadrata. Vrtić ima 10 velikih prostorija koje su predviđene za boravak djece (4 jaslički uzrasti i 6 predškolski) s po 50 četvornih metara površine, prostorije imaju podno grijanje, a prostor za igru na otvorenom i pregršt drugih sadržaja rasprostranjeni su na 2 000 četvornih metara zelenih površina oko vrtića.



Tekst: Radio Osijek
Foto: Hrvoje Verić/HRT Radio Osijek


Pročitajte i..
Dječji vrtić u Višnjevcu bit će završen za mjesec dana
Uskoro započinje izgradnja vrtića u Višnjevcu
130 mališana s područja Višnjevca i Josipovca pohađat će suvremeni dječji vrtić u Višnjevcu

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: