Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Trg Lava Mirskog 1: CEVA Workshop

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 12:18 
Naslov:  Trg Lava Mirskog 1: CEVA Workshop
Od 21.09.2019. 19:00 do 22.09.2019. 18:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

21. i 22. rujna 2019., dvoje svjetskih stručnjaka i suosnivača najutjecajnije svjetske organizacije za podizanje svijesti o hrani, koja djeluje na četiri kontinenta – ProVeg – održat će u Osijeku trening za aktiviste/ice iz cijele regije.

Napokon! - uz puno uloženog truda i pregovora oko slobodnih termina, Udruga Pobjede uspjela je u Osijek dovesti dvoje svjetski poznatih stručnjaka i aktivista iz programa CEVA (Center for Effective Vegan Advocacy), koji će u 2 dana radionica/treninga, kroz niz blokova, podijeliti svoje iskustvo i znanje o učinkovitim alatima u aktivizmu, nenasilnoj komunikaciji, održivom aktivizmu, strateškom zagovaranju veganstva i poticanju suosjećanja.

Njih su dvoje:
Dr. Melanie Joy, psihologinja obrazovana na Harvardu, proslavljena govorinica, organizacijska savjetnica, strateginja i nagrađivana autorica. Poznata i po svojoj popularnoj i prodavanoj knjizi, koja je izdana i na hrvatskom jeziku: “Zašto volimo pse, jedemo svinje i nosimo krave – uvod u karnizam”;

i Tobias Leenaert, međunarodni govornik, zagovornik veganstva i strateg. Svoje višedesetljetno iskustvo u ovim područjima Tobias dijeli s aktivistima/cama kroz radionice/treninge diljem svijeta.

Trening će se održati u subotu i nedjelju, 21. i 22.9.2019., a prijaviti se još nekoliko dana stignete preko on-line obrasca na poveznici:


Obzirom da su u Slavoniji, ali i u Udruzi Pobjede poznati kao dobri domaćini i domaćice, uz dobro društvo nećete ostati ni gladni/e – za oba dana osiguran vam je fini veganski ručak, a biti će tu i večernje klope, kolača i drugih iznenađenja.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: