Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Radionica "Core Cellular Healing – iscjeljenje i transformacija" @ dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 11:51 
Naslov:  Centar osobne moći: Radionica "Core Cellular Healing – iscjeljenje i transformacija" @ dvo
Od 11.10.2019. 19:00 do 13.10.2019. 18:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Radionica "Core Cellular Healing – iscjeljenje i transformacija" održat će se u terminima: petak, 11. listopada 2019. od 19.00 do 22.00 sati, u subotu, 12. listopada 2019. od 10.00 do 18.00 sati i u nedjelju, 13. listopada 2019. od 10.00 do 18.00 sati u dvorani Yoga Home, Fakultetska 4, Osijek

Pridružite im se opet na ovoj moćnoj radionici koju će voditi Susan Ahern u listopadu u Osijeku!!

Kao iscjeliteljica i medij, Susan kombinira stanično iscjeljenje s drevnim irskim iscjeljujućim tehnikama. Core&Cellular healing metoda je izuzetno moćan energetski proces pročišćavanja, otpuštanja i obnavljanja na staničnoj razini. Kroz invokaciju, pokret, glazbu i izgovorenu molitvu aktiviraju se visoke svete i iscjeljujuće energije koje nas osvještavaju na dubokoj razini. Radionica je siguran prostor gdje možete iscijeliti bilo koji fizički, emocionalni, mentalni ili spiritualni aspekt sebe. Ovo je prekrasan, sveti, jedinstveni i nevjerojatno moćan telepatski i energetski proces koji ne samo da oslobađa stare traume, obrasce, ponašanja i ustajalu energiju nego udiše svježi novi život u sve stanice tijela i uma koristeći antičku tradiciju invokacije. Rezultat toga je povezivanje sa vlastitom moći, strasti, energijom, darovima i otpuštanjem svega onoga što nismo. Nema razloga za gubljenje vremena, život je prekratak!

Svaka stanica nosi memoriju svega što smo ikada prošli. Taj imprint je kombinacija: načina razmišljanja, uvjerenja, vjerovanja kako svijet funkcionira, kulturalnog uvjetovanja, predaka itd. Svo to programiranje možda nije u skladu sa onim što je naša duša došla iskusiti, otkriti ili istražiti. Kako ova energija ulazi u tijelo - otapa, otkriva, oslobađa stare konfiguracije, načine razmišljanja, bolest i sve ono što nije utemeljeno na ljubavi, ekspanziji i razvoju svijesti. Oslobađanje se može dogoditi kroz trnce ili treskanje, nakon čega se javlja duboki osjećaj povezanosti sa aktivnom i vibrantnom životnom energijom.

Moguće je prisustvovati samo petkom navečer ili samo jedan dan, ali preporučuje se da prisustvujete cijelu radionicu kako biste dobili maksimalnu korist i snažnije iskustvo.

O voditeljici:
Susan je imala mnoga duhovna iskustva kao dijete dok je odrastala u ruralnoj Irskoj. Bez pravog usmjerenja u to vrijeme, provela je mnogo godina u potrazi za odgovorima sve do snažnog susreta s duhovnim učiteljem u Indiji 1995. godine koji je otvorio put njenom kanaliziranju i korištenju onog što je dolazilo do nje. Provela je sljedećih pet godina podučavajući reiki u Irskoj, te je nastavila učiti i istraživati različite tehnike iscjeljivanja u mnogim zemljama, uključujući tehniku Rebirthinga s učiteljem u Indiji, tehniku ljudskog potencijala u Australiji, rad s Kristovom svijesti u Irskoj, te ima diplomu iz psihologije sa Sveučilišta u Corku. Godine 1999. susrela se s učenjima o staničnom iscjeljivanju i otkrila da je to najmoćniji oblik iscjeljivanja koji je susrela i koji je rezonirao s njom, te se udubila u učenja i nastavila to raditi zadnjih 19 godina. Godine 2008. pridružila se radu Gera Lyonsa kod kojeg se stanično iscjeljivanje spojilo s drevnim irskim tehnikama kanaliziranja, te je to posao koji strastveno poučava. Susan je fino podešen kanal koja je godinama usavršavala svoju vještinu i nastoji donijeti svjetlost, ekspanziju, ljubav, iscjeljenje i humor kamo god išla. Radujemo se što ćemo zajedno poći na ovo uzbudljivo putovanje do još većeg širenja ljubavi i konekcije s drugima.

CIJENA
Cijeli vikend €110
Petak navečer €10
Cijena za rane prijave za cijelu radionicu €90 (prijaviti se najkasnije do 22.9.)!

Radionica će se održati na engleskom jeziku uz prijevod na hrvatski.
Upite i prijave sa e-mail adresom i brojem telefona šaljite na adresu: nikolina.vrban[at]gmail[dot]com ili 095 564 1730

(Predviđene su pauze za ručak. Radionica po potrebi može trajati duže od predviđenog.)

VAŽNO: Ova vrsta rada ne preporučuje se osobama koje boluju od shizofrenije, bipolarnog poremećaja ili bilo kakvog oblika psihoze.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: