Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 10:09 
Naslov:  3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek [2019.]
Od 17.09.2019. 10:00 do 18.09.2019. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Počeo je treći po redu LABUS sajam na osječkom FERIT-u


Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija – FERIT Osijek poziva na „3. LABUS sajam na FERIT-u Osijek“ koji će se održati u utorak, 17. i srijedu, 18. rujna 2019. od 10 do 18 sati u zatvorenim i otvorenim prostorima FERIT-a Osijek u Kampusu (C. Hadrijana 10b) - (ulaz besplatan).

LABUS sajam namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola i njihovim nastavnicima, ali i djeci vrtićkog uzrasta te ostalim zainteresiranim građanima.

Na LABUS sajmu očekuje vas preko trideset prezentacija trenutne ponude FERIT-ovih LABUS aktivnosti/radionica, prezentacija praktičnih studentskih radova koje su oni izradili u okviru završnih i diplomskih radova te programa Pro Student te još niz drugih prezentacija naših programskih partnera.

U okviru LABUS sajma priređeno je i niz specijaliziranih radionica kako iz temeljnih (matematika, fizika) tako i iz primjenjenih inženjerskih područja elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija na kojima posjetitelji, svih dobnih skupina, mogu sudjelovati samo uz prethodnu prijavu (za online prijavu posjetite: labus.ferit.hr/labus-sajam#R ).







Propustili ste? Pogledajte i..
[FOTO i VIDEO] LABUS sajam privukao velik broj učenika i djece vrtićkog uzrasta!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: