Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Promocija knjige "Zaljubi se u svoj život" @ dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65649
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.09.2019. 8:40 
Naslov:  Centar osobne moći: Promocija knjige "Zaljubi se u svoj život" @ dvorana Yoga home
28.09.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Promocija knjige "Zaljubi se u svoj život" održat će se u subotu, 28. rujna 2019. u Centru osobne moći, dvorana Yoga home s početkom u 18:00 sati.

Na ovoj promociji imati ćete priliku doživjeti mješavinu zvuka omiljenih zvukoterapijskih instrumenata i glasa uz vođenu meditaciju iz knjige.

Ivana Novačić „ZALJUBI SE U SVOJ ŽIVOT“
Priručnik savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje

Sa svakim korakom koji poduzimamo u cilju vlastitog napretka uvelike mijenjamo stvarnost na bolje i doprinosimo uzdizanju vibracije Zemlje. Danas se nude mnogi načini ubrzanja tog procesa kako bi što manje vrludali u potrazi i brže stigli do cilja. Glavno je pitanje kako se ponašati i što prakticirati da bi nam život postao bolji, mirniji, sretniji i ljubavniji.

Sadržaj ove knjige sastoji se od obilja savjeta, tehnika, zvukova i osobnih iskustava koji imaju za cilj uravnotežiti i poboljšati naše opće psihofizičko stanje i povisiti osobnu frekvenciju.

Sadržaj:
1. Promjena
2. Sedam čakri i sedam zraka svjetlosti
3. Eliksir života ORMUS
4. Umijeće disanja
5. Meditacija i vizualizacija
6. Lucidno sanjanje
7. Mudre
8. Terapija bojama
9. Čudotvorna moć zvuka
9.a Pjevanje i vokalna terapija
9.b Tibetanske zvučne zdjele i njihovo korištenje
9.c Gong terapija i čišćenje prostora
9.d Zvučne vilice-ljekovite frekvencije
9.e Bubanj i šuškalice
9.f Kristalne pjevajuće zdjele
10. Kristali – naši prijatelji
11. Mandale
12. Opraštanje i rad s unutarnjim djetetom
13. Fizičko tijelo
14. Arkanđeli, anđeli i duhovni vodiči
15. Kako ocjeloviti dušu
16. Ljubav i zahvalnost

Jednostavni recepti za izradu Ormusa, rijetke tehnike za lucidno sanjanje, povratak fragmenata duše i rad sa unutarnjim djetetom, uz mnoštvo ostalih tehnika sačinjavaju priručnik od 16 poglavlja na više od 300 stranica. Kao što je vidljivo, trećinu knjige čine znanja o zvuku i primjenjenoj zvukoterapiji. Osim detaljnog opisa instrumenata i glasa, izložen je i način rada uz mnogobrojne podržavajuće savjete. Takav sadržaj je novost i po prvi puta se može naći na jednom mjestu.

Za lakše spajanje s pojedinim energijama i tehnikama tu su i autorizirane energetske karte “Vorteks Mandale” koje se sastoje od 45 slika – mandala. Karte se, osim za spajanje s temama knjige, mogu koristiti kao vodič za stjecanje uvida i dobivanje odgovora. Knjiga je osmišljena kao cjelina, ali je podijeljena na poglavlja koja se mogu i samostalno koristiti. Svatko ima izbor prakticirati ono što najviše odgovara njegovim sklonostima i vremenu koje je spreman posvetiti sebi.

Opisane vježbe i postupke isprobala sam i osobno, stoga vam ih preporučam s punim pouzdanjem u njihovu učinkovitost. Želim da vas knjiga i prilozi na ovoj stranici otvore za nove spoznaje kako bi postali pravi tragaoci za istinom i otvorili se najdragocjenijem dijelu sebe koji se zove čista LJUBAV.

„VORTEKS MANDALE“ energetske karte

Mandala na staroindijskom jeziku (sanskrtu) znači „cijeli svijet“ ili „sveti krug“. Tibetanska riječ za mandalu je khyil-khor i označava centar Univerzuma. Ime mandala odnosi se na kružnu sliku koja je nacrtana, naslikana i modelirana. Kao takva simbolizira jedinstvo i vječnost te se koristi u raznim umjetničkim prikazima u svrhu izražavanja dobrog zdravlja, cjelovitosti i transcendencije. Krug s centrom pojavljuje se u svakoj stanici koja ima jezgru i osnovna je struktura kreacije koja nas spaja s izvorom svega. Iako se danas mandala interpretira isključivo kao krug, u tradiciji je imala oblike poput polukruga, trokuta, kvadrata i pravokutnika.

Vorteks mandale energetske karte inspirirane su temama knjige „Zaljubi se u svoj život“ i služe kao pomoćno sredstvo za rad s nekima od opisanih vježbi, tehnika i poglavlja. Svaka mandala ima svoje jedinstveno značenje koje iz nje zrači. U slučaju da želimo raditi s vježbama i tehnikama iz određenog poglavlja, odabiremo kartu prema naslovu poviše mandale. Ako želimo dobiti smjernice i odgovore na neka nama važna pitanja, odabiremo kartu koja nam prva privuče pažnju i pratimo objašnjenje ispod mandale. Svaka mandala ima drugačiju energiju koja nas uvlači u svoj vorteks, diže frekvenciju i donosi određenu poruku.

Kako dobiti smjernice i odgovore na pitanja? Kartu izvučemo slobodnim odabirom ili uzmemo onu koja nam prva privuče pažnju. Pratimo odgovor koji se nalazi ispod mandale. Ako odgovor u prvom čitanju nije jasan, ne trebamo ga odbaciti, prepustimo se energiji mandale i uključimo intuiciju kako bi nam se značenje pojasnilo. Dok neki odgovori na pitanja donose jasnu poruku, drugi mogu ostaviti prostor za spajanje sa vorteksom mandala kako bi se uvid pojavio. Tema kartice može nas pratiti cijeli dan, više dana u nizu, pa čak i duži period života.

Vorteks mandale nalaze se u svilenoj vrećici kako bi zadržale visoku energiju.

Biografija autorice:Ivana Novačić akademska je glazbenica / solopjevačica i profesor glazbene kulture. Diplomirala je zvukoterapiju (D. ST.) na Akademiji za zvukoterapiju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Aktivna je kao pjevački pedagog i izvođač na koncertima te organizira predavanja, seminare i edukativne radionice o zvukoterapiji. Radi s glasom, tibetanskim i kristalnim zdjelama, gongom, indijanskim bubnjem i zvučnim vilicama. Učitelj je i praktičar Theta healinga i Reiki sistema prirodnog iscjeljenja. Educirala se u tehnikama crtanja, slikanja, rada s kristalima, disanja i meditacije. Autorica je knjige „Zaljubi se u svoj život“ priručnika savjeta, vježbi, tehnika i zvukova za unutarnje putovanje i energetskih karata „Vorteks Mandale“. Član je Hrvatskog društva glazbenih umjetnika, Theta Healing Institute of Knowledge i Brittish Complementary Medicine Association.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: