Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kino Urania: Predstava "Brak za ručak, ručak za seks" [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65697
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.09.2019. 9:29 
Naslov:  Kino Urania: Predstava "Brak za ručak, ručak za seks" [nagradna igra je završena]
11.10.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predstava „Brak za ručak, ručak za seks“, koja na komičan način obrađuje temu koja je vrlo aktualna u današnjem društvu, a održat će se 11. listopada 2019. u kinu Urania. Početak je u 20:00 sati.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kn se mogu rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, radni dani 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, svaki dan od 17-21:30 h), email-a: info[at]kinematografi-osijek[dot]hr i ulaznice[at]kinematografi-osijek[dot]hr ili Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek (Inbox).

Glavni junaci su Ivana, njena sestra Nataša i Natašin muž Marko. Oni žive zajedno kao neobična tročlana obitelj u maloj garsonijeri s velikim problemima – bez novca za platiti ratu za stambeni kredit.

Sasvim različiti po karakterima, svatko od njih će pokušati na određen način riješiti ovu novonastalu životnu situaciju.

Hoće li se, poslije niza pokušaja, ova obitelj uspjeti spasiti, provjerite u urnebesnoj komediji u kojoj će se svatko od nas prepoznati, bar u nekom trenutku.


Nagradna igra: Portal Osijek031.com poklanja 2x2 ulaznice za predstavu "Brak za ručak, ručak za seks". Nagradnu igru možeš zaigrati na našoj Facebook stranici, ili jednostavno Like ovu objavu i ostaviš nam komentar ispod.


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
- Ivona Ivić
- Ivana Subotić Smolčić



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: