Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Sutra (ponedjeljak) u promet se pušta dio Gundulićeve ulice od raskrižja s Rokovom do raskrižja s Ličkom ulicom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.09.2019. 13:38 
Naslov:  Sutra (ponedjeljak) u promet se pušta dio Gundulićeve ulice od raskrižja s Rokovom do raskrižja s Li
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako smo već pisali, sredinom lipnja započeli su radovi na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Gundulićevoj ulici (od Kanižlićeve do Rokove ulice).

Predmet zahvata kojega obavlja tvrtka GRAVIA vrijednosti 10 milijuna kuna je izrada nove i rekonstrukcija postojeće kanalizacijske mreže te rekonstrukcija postojeće i gradnja nove trase vodovoda budući je vodovod do sada prolazio samo južnom stranom ulice.

Prema riječima Ivana Jukića, direktora tvrtke Vodovod koja je investito projekta, instalacije za vodoopskrbu i odvodnju u Gundulićevoj bile su u jako lošem stanju, pa je bilo neophodno napraviti kompletnu rekonstrukciju infrastrukture. Ovo je prvi put od izgradnje ulice da se temeljito obnavlja komunalno podzemlje.

Radovi su bili podijeljeni u dvije faze. Prva se odnosi na prostor od raskrižja s Rokovom do raskrižja s Ličkom ulicom, uključujući oba raskrižja, i po projektu je trebala trajati tri mjeseca, no djelatnici Gravie su radove dovršili dva tjedna prije planiranog roka.

To znači da će u promet biti pušten dio Gundulićeve od križanja s Rokovom do križanja s Ličkom ulicom i to već sutra (ponedjeljak) kada počinje nova školska godina. Tako bi se promet normalizirao jer, podsjetimo, zbog radova zatvorene su navedene dionice za sav promet koji se oko mjesta izvođenja radova odvijao obilazno, prema privremenoj regulaciji prometa.

Odmah po puštanju ove dionice u promet, kreće se na drugu fazu radova, na potezu prema Kanižlićevoj ulici, a do kraja godine Gundulićeva će biti u potpunosti dovršena i, što je također važno, vraćena u prvobitno stanje, čime će se zasigurno unaprijediti kvaliteta života stanovnika toga dijela grada.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Osječka TV/Screenshot


Pročitajte i..
Zbog radova nova privremena regulacija prometa u Gundulićevoj ulici
Zahuktali se radovi na obnovi i rekonstrukciji Gundulićeve ulice

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: