Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Centar osobne moći: Predavanje "Moja istinita bajka o debljini" @ Dvorana Yoga home

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.09.2019. 13:22 
Naslov:  Centar osobne moći: Predavanje "Moja istinita bajka o debljini" @ Dvorana Yoga home
05.10.2019. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predavanje „Moja istinita bajka o debljini” održat će se u subotu, 5. listopada 2019. godine s početkom u 19:00 sati u Centru osobne moći, dvorana Yoga Home, Fakultetska 4 Osijek. Potrebna je prijava na mail mara.jurkovic[at]gmail[dot]com najkasnije do 30.09. 2019 samo radi organizacije. Predavanje je besplatno, dobrodošli!

Sasvim obična tematika na neobičan način.
Pojam debljine i razna tumačenja, Koliko nam je teško (lako) pričati iskreno o debljini? U čemu nas sve koči, ne možete ni zamisliti! Pokušat ću vam dočarati svojom iskrenom ispovjedi i približiti kakav je osjećaj biti ovisnik o hrani, kakve emocije se podižu itd. Kakvo je bilo moje djetinjstvo kao gojaznog djeteta. Kako debeli pronalaze posao, partnera, kakav im je društveni život. Kakvo mišljenje imaju o sebi. Zašto njihov život lici na Sizifov., i mnogo toga iskustvenog i emocionalnog želim prenijeti drugima i upoznati ih s kolikom se boli se susreću. Društvo je okrenuto
narkomanima, alkoholičarima, postoje razna udruženja, radionice i mnoga druga mjesta na kojima ovisnici mogu pronaći pomoć, otvoriti dušu i krenuti na put izlječenja, Sjeti li se netko i nas debelih? Pa i ne. Nas društvo smatra samo običnim proždrljivcima koji su lijeni sami sebi pomoći, a često smo i predmet izrugivanja i sl. Je li to baš tako? Cilj mi je osvijestiti društvo o pojmu debljine te pomoći gojaznim osobama koje su se pronašle u mojoj prići.

Moje ime je Mara Jurković, Vlastita bol i problematika me nagnala na istraživanja i pronalaženja rješenja, Sve je počelo jako davno, prvo sam se godinama borila s jojo efektom, prolazila sam i kroz period odustajanja, pomirbe i neshvaćanja stvarnog problema. Da bih se najviše trgla i pokrenula nakon što sam osjetila što znači biti narušenoga zdravlja i da se želim i moram boriti. Slijede posjeti nutricionisti, treninzi, teretane, vježbe, dijete, sve prolazim. Da bih zadnjih godinu dana konačno počela shvaćati pravu istinu i srž problema. Individualne terapije, škola osobnog razvoja i kvalitetni treninzi su unijeli svjetlost u moj život. Sada svoje iskustvo i ono što sam naučila želim dijeliti dalje te nastaviti napredovati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: