Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nova sezona u CTK Gea [nagradna igra je završena]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65677
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.08.2019. 20:08 
Naslov:  Nova sezona u CTK Gea [nagradna igra je završena]
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dugo toplo ljeto se bliži svome kraju, a s dolaskom rujna dolazi nam i nova fitness sezona! Dok neki nestrpljivo iščekuju početak svojih omiljenih grupnih rekreativnih programa, drugi se još traže u širokom spektru ponude ili pak dvoje ustati ili odustati. Naš vam je savjet svakako ustati i s početkom sezone preuzeti odgovornost za svoje fizičko zdravlje! Sigurni smo da nećete požaliti!

U Centru Kulture Tijela Gea, u Šamačkoj ulici, nova sezona i puni raspored startaju 09. rujna. A, kako bi Osječankama uljepšali start nove sezone ljepote i zdravlja, poklanjaju četiri članarine za rujan, za programe: Fit & Relax, Fizio Pilates, Yoga Burn i Zumba.

Fit & Relax

Ovaj je program prilagođen početnicima, nastao na temelju 25 godina iskustva u dvorani i dosadašnjeg rada sa stotinama žena svih dobi i tjelesnih predispozicija. Njegov je osnovni cilj aktivacija i jačanje dubinskih mišića trupa, naročito mišića koji podržavaju kralježnicu - kako bi bolovi u leđima popustili i kralježnica postala vitalnija i funkcionalnija, a kompleksne core vježbe (za stabilnost trupa i zdjelice) kombiniraju se s različitim korektivnim i vježbama oblikovanja i učvršćivanja tijela. Fit & Relax će aktivirati svaki i najmanji mišić u Vašem tijelu, temeljito ga istegnuti te poboljšati koordinaciju i ravnotežu, dok ćete se Vi opuštati i odmarati od stresa i radnoga dana.

Fizio Pilates

Tijelo prosječne osobe u 21. stoljeću vrlo je često na mnogo načina nefunkcionalno. Zbog premalo kretanja i previše sjedenja za računalom, kao i na stolici općenito, brojni mišići zdjelice, kralježnice i čitavoga trupa postaju prenapeti, skraćeni, s vremenom čak vrlo bolni ili u potpunosti nefunkcionalni. Amplitude pokreta u zglobovima sve su manje, a tijelo se sve teže nosi sa svakodnevnim izazovima i opterećenjima. Fizio Pilates je program kojem je osnovni cilj ponovno aktivirati uspavane i nefunkcionalne mišiće, probuditi ih, ojačati, istegnuti te učiniti da se ponovno osjećate dobro u vlastitome tijelu. Program vodi diplomirani fizioterapeut.

Yoga Burn

Postoje mnoge predrasude o jogi kao isključivo meditativnoj i opuštajućoj praksi koja se bavi prvenstveno istezanjem. Joga jest sve navedeno, no postoje također i vrste joge koje su živa vatra. Malo metoda može toliko podići energiju u tijelu, zapaliti vatru u organizmu, iscijediti ga i probuditi, kao što to mogu energični slijedovi Ashtanga i Vinyasa joge. Yoga Burn je program baziran na upravo ovim stilovima, koji, pokretom slijedeći dah, nastoji podići sve navedene segmente na višu razinu. Meditacija u pokretu, kvalitetno disanje u slijedu asana, probuđena energija, vitalnost, snaga i fleksibilnost samo su neke od dobrobiti ovoga programa. Oduprite se na kvalitetan način svakodnevnim izazovima, iscijedite stres, udahnite vitalnost, usudite se pomaknuti vlastite granice!

Zumba

Zumba je izazov koji će probuditi skrivene strasti i amazonku u vama! Bez poštede, bez zadrške, bez ograničenja. Razdrmajte se, rasplešite, uznojite i otkrijte u sebi energiju vatre uz Salsu, Merengue, Lambadu, Reggaeton i druge vruće latino ritmove! Ovaj jedinstveni, rasplesani aerobni sat visokog intenziteta je vaš dodir s vatrom Španjolske, Kube i južne Amerike, proveden kroz kombinacije jednostavnih koreografija i lako pamtljivih pokreta. Puno zabave, hrpa odlične energije, smijeha, znoja i plesa. Zumba nije vježbanje, Zumba je party!

Centar kulture tijela Gea jedini je isključivo ženski centar u Osijeku, pod vodstvom magistre kineziologije, s 25 godina iskustva u dvorani. Sav dodatni info možete dobiti na 098/ 18 19 813 ili na Centargea.com

Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 4x1 mjesečnu članarinu za programe: Fit & Relax, Fizio Pilates, Yoga Burn i Zumba vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "S Osijek031 i CKT Gea se želim vratiti u formu - Fit & Relax!"
Ili
"S Osijek031 i CKT Gea se želim vratiti u formu - Fizio Pilates!"
Ili
"S Osijek031 i CKT Gea se želim vratiti u formu - Yoga Burn!"
Ili
"S Osijek031 i CKT Gea se želim vratiti u formu - Zumba!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Fit & Relax - Marija Kovač
Fizio Pilates - Katarina Kneif
Yoga Burn - Ivana Kovačević
Zumba - Vlatka Rajič

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com!


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: