Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



U subotu počinje useljavanje u studentske domove u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2019. 12:59 
Naslov:  U subotu počinje useljavanje u studentske domove u Osijeku
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kraj je ljeta, a to po običaju znači i početak priprema za novu akademsku godinu.

Kako smo već izvijestili, od nedjelje 1. rujna započinje s radom restoran u Istarskoj 5, a od ponedjeljka 2. rujna i svi ostali restorani i kantine.

Paralelno s tim počinje i povratak studenata u dva osječka studentska doma: u novi studentski dom u kampusu te u studentski dom u ulici I. G. Kovačića.

Useljenje u studentske domove bit će u subotu 31. kolovoza od 8 do 12 sati te 2. i 3. rujna od 8 do 14 sati za starije studente (u nedjelju neće biti moguće useliti), a za brucoše od 1.-3. listopada od 8 do 14 sati.

Na useljenje studenti moraju obavezno ponijeti liječničku potvrdu (bez nje neće biti moguće useliti) te tri isprintana i popunjena ugovora koji se mogu preuzeti na službenoj stranici STUC-a. Studenti koji su ostvarili pravo na Dom IGK dobit će ugovore prilikom upisa.

Za eventualne primjedbe studenti se mogu obratiti u ured Novog studentskog doma svaki radni dan do 15 sati gdje mogu dobiti i uvid u predmet.

Studenti koji bi dijelili zajedno sobu u novom domu mogu se javiti voditelju na e-mail tknezevic[at]stucos[dot]hr dok informacije vezane za Studentski dom IGK mogu dobiti na telefon 031 574 002.

Inače, oba osječka studentska doma i ove godine primit će ukupno 619 studenata (426 u kampusu plus 193 u I. G. Kovačića), dok će još 600 osječkih studenata dobiti po 200 kuna mjesečno kao subvenciju za privatni smještaj. Studenti koji su ostvarili pravo na subvenciju privatnog smještaja bit će obaviješteni početkom listopada putem e-maila.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Google maps


Pročitajte i..
Veselje za gladne studente - u nedjelju počinje raditi restoran u STUC-u

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: