Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Zemlja bez granica: Oslikani vremeplov u Ulici nevidljivih slastica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65696
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.08.2019. 11:55 
Naslov:  [FOTO] Zemlja bez granica: Oslikani vremeplov u Ulici nevidljivih slastica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zvukovi bubnjeva, kazalište sjena, oslikani vremeplov, hula hoop i hitri prstići svoje su mjesto pronašli u šarenim šatorima u Perivoju kralja Tomislava. Zemlja bez granica okupila je velik broj djece i roditelja koji tijekom prijepodnevnih i poslijepodnevnih sati uživaju u zanimljivom programu ovogodišnjeg Vremeplova.

Aleja Vulkana i Ulica nevidljivih slastica postala su najprometnija mjesta u gradu, a polako se pripremaju za veliku prezentaciju i umjetničko-glazbeni program koji će tijekom petka i subote oživiti jedan od frekventnijih parkova u gradu. Tijekom petka prijepodne radionice će se odvijati prema rasporedu, a prezentacija radionica počinje u 17 sati. Glazbeno-umjetnički program počinje u 19 sati, a čeka nas didgeridoo koncert, interaktivni show Blue Moon by Dejan Fajfer, plesni performans Krijesnica i plesne skupine Venera, Poco Loco i neobični Beat Bustersi - glazbeni performeri na čijim zanimljivim odijelima možete i zasvirati. Sve završava svjetlosnim show-om Labora i DJ Maxom, a posjetitelji će uživati u mašti i kreaciji koji će park pretvoriti u bezgranično mjesto.

Subota prijepodne rezervirana je za Jutarnju peticu i Sportsku muvaru – sportski program koji okuplja velik broj udruga i klubova, a bit će tu zanimljivih radionica za ljubitelje gimnastike, joge, atletike, mačevanja, biciklizma i nogometa. Za sve one koji, nažalost, svoje mjesto nisu uspjeli uhvatiti, tijekom subote će se odvijati radionice za koje nisu potrebne prijave. Prezentacije i performansi u subotu počinju u 19 sati, a završavaju glazbenim vremeplovom, svjetlosnim show-om i neobičnim umjetničkim interaktivnim instalacijama.

Galerija 031: Zemlja bez granica 2019.: Radionice i igraonice
[Foto: Robert Maltašić/ZBG][28.8.2019.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)



Tekst: Zemlja bez granica
Foto: Robert Maltašić


Najava: Zemlja bez granica 2019. "Vremeplov" [program]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: