Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



PTF Osijek: Kemija u kuhinji u doba Strossmayera

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.08.2019. 13:20 
Naslov:  PTF Osijek: Kemija u kuhinji u doba Strossmayera
13.09.2019. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predaktivnost Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek Kemija u kuhinji u doba Strossmayera“ održat će se u petak, 13. rujna 2019. godine od 19.00 do 21.00 sat, u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek (Franje Kuhača 20, 31000 Osijek) pod šatorom. Aktivnost je dio tematskog događaja „Strossmayer Days“, ujedno i projekta Techno-Past Techno-Future: European Researchers´ Night koji je financiran u sklopu Okvirnoga programa EU-a za istraživanje i inovacije 2014. – 2020., u koordinaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja u suradnji s projektnim partnerima.

Što ćete imati priliku vidjeti?
1) Hranu i običaje u doba Strossmayera
2) J.J. Strossmayera u komunikaciji s posjetiteljima

Zavirite u prošlost, u prehranu 19. stoljeća i otkrijte razlikuje li se i koliko od naše današnje, kakva je bila prehrana seljaka, a kakva građanstva i plemstva, koje su namirnice bile najdostupnije i najzastupljenije na jelovnicima, kako je izgledao svadbeni ručak ili svečana večera najvišeg društvenog sloja. Vidjet ćete što su ljudi tada jeli i pili, a čime su se liječili.

Osim prezentacije i besplatnog kušanja tradicionalnih pića i hrane koja vuku korijene iz tog razdoblja, imat ćete priliku doživjeti poseban ambijent koji savršeno opisuje „sliku i priliku“ toga doba.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: