Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.08.2019. 16:52 
Naslov:  Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar
14.09.2019. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Šestu godinu za redom vitezovi se vraćaju na srednjovjekovnu utvrdu Kolođvar, smještenu između naselja Ivanovac i Čepin. Ovogodišnje izdanje manifestacije „Povratak vitezova na utvrdu Kolođvar“ održat će se u subotu, 14. rujna 2019. godine.

Program za posjetitelje započet će u 16 sati, a uz viteške igre i turnire, školu mačevanja i streličarstva (igre za djecu), vitešku bitku dva tabora i borbu za ruku kneginje, zabavljat će vas srednjovjekovni lakrdijaši. Osim toga, održat će se i sajam lokalnih i regionalnih proizvoda OPG-ova, obrta i zadruga. Uz viteške borbe, uživajte u oživljenoj povijesti uz neizostavnu hranu i piće, a za dobro druženje bit će osigurana i degustacija craft piva. U 19 sati započet će velika noćna bitka za utvrdu Kolođvar, nakon koje nastavljaju druženje uz zabavni program.

Za uprizorenje turbulentnih povijesnih zbivanja na ovim prostorima pobrinut će se Red Vitezova Ružica grad (Orahovica), Dubovački streličari (Karlovac), Red sv. Nikole (Varaždin), Red srebrnog zmaja (Zagreb) te Red vitezova zmaja – Lovagrend (Šikloš, Mađarska).

Događaj se održava u organizaciji Agencije za održivi razvoj Općine Antunovac – RODA d.o.o. te uz potporu Općine Antunovac, Općine Čepin i Osječko-baranjske županije.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: