Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Peppermint: Dobrotvorna akcija "World in the City"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.08.2019. 10:36 
Naslov:  Caffe bar Peppermint: Dobrotvorna akcija "World in the City"
23.08.2019. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Volonteri Udruge Aiesec u suradnji s Klubom mladih Lonac organiziraju događaj “World in the city”. Događaj je najava ovogodišnje Zemlje bez granica, a donacije prikupljene na događaju namijenjene su korisnicima Brezine stambene zajednice u Čepinskim Martincima. Program počinje u petak, 23. kolovoza 2019., u Caffe baru Pepermint u 10 sati ujutro i trajat će cijeli dan.

Želiš li putovati, upoznati nove ljude i kulture, no sve je jednostavno predaleko? Mi imamo rješenje i donosimo zemlje tebi! Pridruži nam se u Caffe baru Peppermint gdje ćeš moći saznati informacije o 6 različitih zemalja.

Jesi li znao da Sudan ima više piramida od Egipta? Imaju li njemci smisla za humor? Jesi li znao da burrito ne dolazi iz Meksika? Zašto su portugalci uvijek tako dragi? Znaš li da se u Poljskoj održava najveći glazbeni festival u Europi? Jeste li znali da je Libija imala samo jednog kralja u cijeloj svojoj povijesti?

Saznajte odgovore na ova pitanja i isprobajte lokalne specijalitete. Sudjelovanjem u tomboli imate priliku osvojiti super nagrade među kojima su putovanja u Budimpeštu i Sarajevo! Više informacije možete naći na našoj Facebook event stranici “World in the city”.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: