Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Orahovica: Jednodneni glazbeni festival "Paučina #10" - LET 3 / Mašinko / The Muddy B. / Merrow / DJ-i

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Offline
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.08.2019. 17:06 
Naslov:  Orahovica: Jednodneni glazbeni festival "Paučina #10" - LET 3 / Mašinko / The Muddy B. / M
07.09.2019. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predanim i srčanim pristupom, Udruga za Promicanje Alternativne i urbane Kulture (P.A.U.K.) je u 10 godina postojanja organizacijama brojnih glazbenih koncerata i kulturnih događaja ucrtala Orahovicu kao meku alternativne i urbane scene u ovom dijelu Lijepe Naše. Ono što je u samim začecima krajem ljeta bila samo rođendanska proslava Udruge preraslo je u jedan veliki glazbeni spektakl pod nazivom „Paučina“ koji ove godine predstavlja svoje deseto izdanje, a svoju donedavnu lokaciju malog pitoreskog Ranča iznad Orahovice od ove godine mijenja popularnim izletištem - Orahovačko jezero na kojem je upravo završio popularni dvanaesti po redu Ferragosto Jam festival. Jednodneni glazbeni festival održat će se 7. rujna 2019.

Kao i svake godine oproštaj od ljeta rezerviran je za PAUČINU, a receptura ovogodišnje slična je onoj prijašnjih godina. U suradnji s gradskom upravom omogućeni su besplatni koncerti i nastupi DJ-a za sve posjetitelje na popularnom Orahovačkom jezeru.

Paukovci se zahvaljuju svim članovima (prijašnjim, trenutnim i budućim), prijateljima koji su na bilo koji način doprinijeli radu udruge u 10 godina postojanja i svima koji su svojim dolascima podržavali eventove kao i članovima bendova koji su nastupali na istima pa ih ovim putem pozivaju da ne propuste ovogodišnji tulum i svi zajedno proslave deset godina Udruge PAUK Orahovica.

O SAMOM DOGAĐAJU:
Iz nekih razloga veliki broj posjetitelja ne sjeća se baš najbolje prošle PAUČINE (onih prije pogotovo), no, svake godine se ponovno vrate i povedu nove prijatelje pa se to očekuje i ove godine.

Program će započeti u 20 sati i trajati do ranog jutra, a sastoji se od rock koncerata grupa LET 3 iz Rijeke, Mašinka iz Zagreba, Merrowa iz Osijeka i The Muddy Breakdowna iz Slatine. Nakon koncerata pozornicu će zauzeti ,majstori elektronske glazbe koji će sve prisutne zabavljati do ranog jutra, a nastupit će DJ FURTEE i DJ SPICA iz Pečuha, Mađarska te domaći DJ Ben K iz Osijeka i DJ Dr. Log i DJ Mario iz Orahovice.

Od popratnih sadržaja na jezeru vas očekuje mega popularna sportska utrka Rakija Run koja već godinama broji sve veći broj natjecatelja i svojom atraktivnošću ostaje upečatljiva na svim sudionicima, ali i gledateljima. Osim utrke očekuje vas i paljenje tradicionalnog velikog PAUKOVOG krijesa. Paukovci vas pozivaju i da obiđete „Kućicu Paukova“ gdje ćete moći podržati rad udruge kupovinom unikatnih majica posvećenih desetoj PAUČINI, ali i kušati rođendansku tortu i druge delicije.

ULAZ I KAMP NA JEZERU SU BESPLATNI ZA SVE POSJETITELJE:
NAPOMENA: *u slučaju lošeg vremena cjelokupni glazbeni program održat će se u prostoru bivše kino dvorane u centru Orahovice*





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: