Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Besplatan shopping ovaj vikend u Portanovi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65694
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.07.2019. 13:05 
Naslov:  Besplatan shopping ovaj vikend u Portanovi
Od 27.07.2019. 13:06 do 28.07.2019. 13:05 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Traži se zaštitno lice nove kolekcije, lovi se zadnji val sezonskih sniženja, a Portoš nagrađuje posjetitelje besplatnim shoppingom.

Drugi val sezonskih sniženja, a neki ga čak nazivaju i završnim sniženjem je u tijeku, popusti se penju do 70%, a kažu da je još uvijek izbor odličan i da brojeva ima. To svakako vrijedi iskoristiti ovaj vikend.



Uzbuđenje shoppinga bit će još veće ako znamo da je ovaj vikend i Portoš u akciji i da će tri dana provesti u šetnji Portanovom i nagrađivanjem posjetitelja. Kao i svaki mjesec, slučajno odabrane posjetitelje u trgovinama koji se spremaju izvaditi novčanik i obaviti shopping zaustavit će na blagajni, i to iz najboljeg mogućeg razloga – da im uruči vaučer za besplatan shopping.



Ako zavirite na web stranicu Portanove uočit ćete i da je u tijeku nagradni natječaj u kojem se traži novo lice koje će krasiti novu kampanju za nadolazeće jesen/zima kolekcije u Portanovi. Pravila nagradnog natječaja „Postani lice nove kolekcije jesen/zima“ pronađite na Portanova.hr, a sve detalje i na Facebook profilu Portanove. Natječaj traje do 30. kolovoza, a novo lice uz to što će biti zaštitni znak nove reklamne kampanje, osvojit će i vrijednu nagradu od 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi!



I ne zaboravite da je ova subota rezervirana za humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Od 17 do 20 sati potražite djelatnike Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek na 2. katu Portanove.





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: