Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Radovi na OŠ Briješće napreduju "punom parom"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.07.2019. 10:59 
Naslov:  Radovi na OŠ Briješće napreduju "punom parom"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota obišao je jučer gradilište Osnovne škole Briješće gdje su u tijeku radovi na dovršetku nove zgrade, rekonstrukciji postojeće te izgradnji nastavno-sportske dvorane.

Radi se o jednom od velikih projekata Grada. Naime, vrijednost radova ugovorenih 2016. godine u prvoj etapi, na roh-bau dogradnji zgrade, iznosila je oko 3,9 milijuna kuna. U drugoj etapi, od lipnja 2018. godine, traju radovi na dovršetku nove zgrade, rekonstrukciji postojeće te dogradnji nastavno sportske dvorane u vrijednosti oko 14,8 milijuna kuna. Bit će to moderno uređena škola s novom sportskom dvoranom, učionicama, kabinetima, zbornicom, sanitarnim čvorovima te dizalom.



U protekloj školskoj godini, OŠ Briješće pohađalo je 184 učenika – od čega 104 u nižim razredima dok je 80 učenika od petog do osmog razreda putovalo svakodnevno na nastavu u OŠ Vladimira Nazora u Čepin. Ovo ulaganje namijenjeno je svim sadašnjim i budućim učenicima škole, ne samo od prvog do četvrtog razreda kao do sada – jer će osnovnoškolci dobiti priliku pohađati nastavu u Mjesnom odboru Cvjetno tijekom svih godina osnovnog obrazovanja.



Zamjenik gradonačelnika naglasio je kako se svi radovi odvijaju prema planu te će završiti do kraja kolovoza, kako bi Osnovna škola u Briješću bila u funkciji u novoj školskoj godini. „Ova investicija omogućit će učenicima i njihovim nastavnicima viši pedagoški standard te svim našim sugrađanima u Briješću i podizanje razine kvalitete života uopće“, istaknuo je Piližota te dodao kako je dogradnja Osnovne škole u Briješću puno više od rekonstrukcije same zgrade, a ulaganje u djecu i mlade uvijek je ulaganje i u budućnost grada.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Osijek.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: