Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Caffe bar Ecola: Prvi hrvatski Highlander Dražen Dugac educira o opremi za višednevno planinarenje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65657
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.07.2019. 10:48 
Naslov:  Caffe bar Ecola: Prvi hrvatski Highlander Dražen Dugac educira o opremi za višednevno planinarenje
27.07.2019. 18:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Highlander Velebit, uz to što je ultimativni planinarski događaj, zalaže se i za popularizaciju ''long-distance'' planinarenja prilikom čega je najveći izazov odabrati odgovarajuću opremu. Prvi hrvatski Highlander – Dražen Dugac - educira o opremi za višednevno planinarenje u subotu, 27. srpnja 2019. u 18:30 u caffe baru Ecola.

Upravo je to tema tehničke prezentacije opreme potrebne za Highlandera, jednog od Highlandera i trenutnog rekordera u prolasku Highlander trase – Dražena Dugca. Ovaj dugogodišnji planinar te planinski vodič Highlander je rutu ''pregazio'' za 34 sata i 15 minuta, što ne bi bilo moguće bez opreme dorasle ovom zahtjevnom pothvatu.

Na svojim će prezentacijama Dražen sa svim sudionicima podijeliti informacije o opremi stečene iz vlastitog iskustva te objasniti kako se najpraktičnije spakirati za Highlander Velebit te višednevno planinarenje, odnosno pješačenje općenito.

Dražena će se moći poslušati 27. srpnja (subota) u 18:30 sati u prostorijama Caffe bara Ecola (Divaltova 56).

Na prezentaciju su pozvani svi planinari, zaljubljenici u predivne hrvatske planine i oni koji to tek namjeravaju postati.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: