Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nova sportska igrališta u Višnjevcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.07.2019. 13:29 
Naslov:  Nova sportska igrališta u Višnjevcu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Uz osnovnu školu Višnjevac nedavno je izgrađen novi, moderan dječji vrtić za 120 višnjevačkih vrtićaraca, koji će s radom započeti 2. rujna ove godine.

Međutim, to nije kraj radovima na prostoru oko škole. Naime, Grad Osijek ovih je dana raspisao natječaj za gradnju novih vanjskih sportskih igrališta.

Radovi su vrijedni 280.000 kuna, a uključuju, prema specifikacijama iz natječaja, pripremne radove (uređenje gradilišta, uklanjanje vegetacije, uklanjanje rasvjetnih stubova...), zemljane radove, radove na samoj kolničkoj konstrukciji, postavljanje betonske podloge, postavljanje atletske podloge, iscrtavanje oznaka na igralištu, postavljanje zaštitne ograde te uređenje zelenih površina.

Zainteresirani ponuđači moraju ispuniti ponudbeni list koji se može pronaći na mrežnim stranicama Grada i poslati ga najkasnije do 18. srpnja u 10 sati. S najpovoljnijim ponuđačem Grad će sklopiti ugovor o izgradnji vanjskih sportskih terena, a izvođač će imati obvezu radove završiti najkasnije do 30. rujna ove godine.

Gradnja novih sportskih terena stvar je poštivanja pedagoških standarda. Naime, novi je vrtić sagrađen na parceli na kojoj su se nalazili stari sportski tereni uz školu, te je bilo nužno napraviti nove terene za više od 500 učenika koji pohađaju OŠ Višnjevac.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Google mpas

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: