Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cesta na Trpimirovoj ulici ispod podvožnjaka puštena u promet 45 dana prije roka!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.07.2019. 13:32 
Naslov:  Cesta na Trpimirovoj ulici ispod podvožnjaka puštena u promet 45 dana prije roka!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ako je netko radio i znojio se ovoga ljeta, onda su to bili djelatnici osječke tvrtke Osijek-Koteks koji su izvodili radove na rekonstrukciji dijela Ulice kneza Trpimira (od kružnog toka kod Svilane do raskrižja s Vukovarskom ulicom).

Podsjetimo, tvrtka je u svibnju ove godine s Gradom sklopila ugovor o izvođenju radova na 300 metara dugoj dionici gdje se trebao popraviti oštećeni asfaltni sloj na ovoj vrlo prometnoj cesti, ali i riješiti problem oborinske odvodnje gradnjom nove crpne stanice čime će se spriječiti „poplave“ ispod podvožnjaka kod svakog jačeg kišnog nevremena.

Vrijednost radova bila je oko 2,5 milijuna kuna, a rok za njihov dovršetak bio je 90 radnih dana od dana uvođenja u posao, no taj je rok debelo premašen.

Naime, unatoč izrazito kišnom svibnju, djelatnici tvrtke „stisnuli su gas“ i rezultat je taj da je cijela dionica otvorena za promet čak 45 dana prije roka.

Kako nas je obavijestio direktor tvrtke Zoran Škorić, radovi su dovršeni 29. lipnja, tehnički pregled održan je kako je bilo planirano 4. srpnja, a nakon uspješno obavljenog pregleda cesta je puštena u promet.

Ovo je dobra vijest za velik broj Osječana koji svakodnevno koriste taj dio Trpimirove ulice a, kako je billo najavljeno prigodom potpisivanja ugovora, ovo je samo nastavak projekta rekonstrukcije cijele Trpimirove ulice od južnog ulaza u grad do cestovnog mosta na Dravi. Po završetku ove dionice, započet će sljedeća faza tog projekta, a to je gradnja kružnog toka na raskrižju Trpimirove i Vukovarske ulice čija se vrijednost procjenjuje na 20 milijuna kuna.







Tekst: Osijek031.com
Foto: Dora Suk/Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ix ox
Offline
Avatar

Ukupno postova: 207
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 12.07.2019. 13:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nije mi namjera pljuvati, ali neke stvari kad se rade nek se odrade kako spada.
Šaht u smjeru prema eurodomu vraćen stari koliko sam vidio i dalje se gube lijevi kotači na vozilu što je pomalo nebulozno pošto su skidali pola kolničke kontrukcije, dok s druge stane nedaleko od tog šahta metar asfalta nije ravan na očigled.

_________________
Legalize it.
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
N.N.
Offline
Ukupno postova: 290
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.07.2019. 10:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa normalno da su ga premasili kad su imali 3 mjeseca za 300 metara. Kvalitetu cemo vidjeti za za par tjedana/mjeseci, ali nekako nemam velika ocekivanja... nisam pesimist, nego optimist sa iskustvom Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pirko
Offline
Ukupno postova: 115
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.07.2019. 1:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Njemačkoj, u 3 noći skinuli asfalt na 600m dionici i stavili kvalitetan sloj asfalta koji se ne pohaba za mjesec dana...naši ili su krajnje nesposobni ili kradu...nema treće.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: