Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In Da Sofa - tamo gdje ritam ljubi nebo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.07.2019. 10:56 
Naslov:  In Da Sofa - tamo gdje ritam ljubi nebo
Od 12.07.2019. 18:00 do 13.07.2019. 17:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

In Da Sofa tamo gdje ritam ljubi nebo / kod Vodenih vrata Bomba pozitive iznad grada

Kreativna agencija Adverta u petak 12. srpnja i subotu 13. srpnja 2019., kod Vodenih vrata priprema nezaboravni provod.

Proteklog vikenda pokazali ste nam da je naša ljubav uzajamna i da ne postoji bolje gorivo za naše motore od žara kojeg su stvorili vaši rasplesani tabani upakirani u najbolje cipelice, patikice, japanke i sandalice. Natankirani do vrha nastavljamo s tjeranjem vaših tijela na gibanje davajući mu onaj ritam koji tjera i nebo da se ljubi s vama.

Ovog vikenda na istoj lokaciji, kod Vodenih vrata u Tvrđi, nastavak je priče o tečenju jednog plesa. U petak i subotu, 12. i 13. srpnja pripremili smo još jednu bombu pozitive koju lansiramo iznad grada i bezbrižno ju puštamo da se njen sadržaj prosipa po svakom tko je spreman primiti osmijeh, zagrljaj i poljubac. Kako bi vam olakšali gibanje, doveli smo vrhunske dirigente čiji glazbeni odabir tjera i Neymara da doda loptu i oslobodi si noge za plesanje.

Provedimo vikend zajedno prateći sunce dok zalazi, a mjesec i zvijezde dok se probijaju na crno platno kojeg će oslikati onako kako mu nebo iznad Osijeka zada.

Petak, 12. srpnja 2019.
w/ Kemagate

Tradicionalniji od francuske salate za novogodišnje blagdane, češći od promašenog jednog para na tiketu, uzbudljiviji od trenutka kad si tinejdžer i znaš da će pasti prvi poljubac jezikom, dobra duša svakog ritma, mr. Kemagate, uvest će nas u vikend i usmjeriti tok plesa. Uživajte u njegovoj selekciji za koju mnogi kažu da kod žena izaziva ugodu više nego neka druga pomagala koja možete vidjeti u reklamama iza 23 sata.

#kema #resident w/ Pill Jackson
Svjetski čovjek sa zagrebačkom adresom, majstor dobrog zvuka i oštrih plesnih pokreta, sinonim za odličan provod koji u čovjeku vibrira i danima nakon što njegov nastup završi, mr. Pill Jackson dovest će vas do ekstaze brže nego bilo koji trener Manchester United do gubitka šanse za osvajanjem Premier lige. Poznat po svojim balearic, re-edits, deep i house glazbenim stilovima, mr. Pill vam garantira da ćete uživati u svakom tonu koji će izaći iz zvučnika kojim on bude dirigirao.

Subota, 13. srpnja 2019.
w/ Umbo
Mnogima najdraži funker ovog grada, vrsni glazbenik i čovjek koji cijeni ritam više nego što baka cijeni kad pojedeš i sedmu kilu hrane koju stavi pred tebe, mr. Umbo, uvest će nas u stanje kada shvaćamo da je stvarno vikend i da sutradan nema alarma koji će nas natjerati na psovanje naglas. Obucite najlaganiju odjeću koja postoji jer toplinu koju će izazvati njegova selekcija teško podnosi i gola koža, a kamoli neka tkanina. Subotnji ples posvetite funku.

#umbo #funk w/ Iron
Gost iz Beograda, mr. Iron, u goste nam donosi fuziju pažljivo probranih sekvenci različitih pravaca punih groova koji te jednostavno tjeraju na ples. Član sastava Beogradski sindikat. Rezident na Povetarcu 8 godina. Što se tiče beogradske scene, čovjek je puštao je u svim klubovima, na splavovima, u podrumima, na krovovima, u kućama, u stanovima, u dvorištima, na brodovima, u parkovima, na Exitu, u autobusima, u kombijima, na tavanima, u skloništima i na mjestima o kojima ne treba javno govoriti. Budite s njim onog trenutka kada bude stavljao oznaku na još jednu lokaciju koju će osvojiti svom crnim zvukom i u vama probuditi razne Jamese Brownove i Chaka Khanice, ali ostale nepravilno deklinirane izvedenice lica iskrivljenih od neprestanog cupkanja i neočekivanog pravljenja muške špage, ženske zvijezde ili rodno neodređenog mosta.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: