Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO] Prvi vikend DunavArt Festivala je iza nas!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65650
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.07.2019. 10:10 
Naslov:  [FOTO] Prvi vikend DunavArt Festivala je iza nas!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošetali smo prošli vikend od Vukovara, Kopačkog rita sve do Erduta uz mnogo zanimljivih i dobro posjećenih sadržaja. Uz koncertne nastupe Vatre, The Frajli, Konstanina Krasnickog i Miroslava Evačića, mnoštvu izložbi i degustacija vina iz podunaskog kraja, posjetitelji su mogli uživati u prekrasnom ambijentu dvorca Eltz u Vukovaru, zelenim prostranstvima Kopačkog rita i tajnim zakutcima vinograda u Erdutu.

I ovaj put, DunavArt Festival s likovnim, gourmet-vinskim, glazbenim i drugim kulturnim sadržajima potvrdio se kao perjanica snažne promocije tradicije - kulture i destinacijskog turizma u Slavoniji. Iskoristiti zemljopisni položaj, bogatstvo ponude i tradiciju te privući nove goste, domaće i inozemne, te samu destinaciju podići na razinu stalne posjećenosti zadaća je ovog festivala.

Galerija 031: DunavArt Festival 2019. - Vukovar, Kopački rit, Erdut
[Foto: Dunav art festival][28.-29.6.2019.]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Drugog vikenda festivala, slobodno možemo reći samo finale Festivala, selimo u najistočniji grad Hrvatske. 5. i 6. srpnja Ilok, atrij dvorca Odeschalci, bit će nezaobilazna destinacija svih ljubitelja dobrog vina i glazbe. Posjetitelji će moći uživati u čaroliji ovog kraja i bogatom programu, pa će oba dana moći kušati besplatno srijemske specijalitete uz degustacije podunavskih vina, pogledati izložbu skulptura studenata Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku i dunavsku premijeru kratkometražnog filma Duša Drave.

Dva dana zabavljat će nas i jednistveni glazbenici iz Austrije pod nazivom Square Waltz a u petak slušamo i Dunavske priče prof.dr.sc. Helene Sablić-Tomić, dekanice Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka. Nakon toga slijedi koncert Brune Krajcara i after party u Starim podrumime uz zvuke tamburica.

U subotu, 6. srpnja nemojte propustiti aukciju oslikanih Startas tenisica na temu Dunava koju vodi Mirko Fodor, a sve prikupljena sredstva bit će donirana Dječjem vrtiću Crvenkapica iz Iloka. Nakon toga slijedi još jedna glazbena poslastica, koncert grupe Silente i na kraju ovog prekrasnog druženja ponovo selimo u Stare podrume na dobro vino uz tamburaški sastav Sremci.

Često opjevan i mnogo proputovan Dunav inspirira od izvora, sve do ušća i uz
njega žive deseci milijuna ljudi. Niti jedna druga rijeka na svom putu do ušća ne
teče kroz toliko zemalja kao Dunav. Na 2 888 kilometara, od izvora do utjecanja u Crno More, rijeka teče sa zapada na istok, prolazeći kroz deset država i poput žile kucavice Europe povezujući različite narode, religije i kulture u harmoničnu
cjelinu. Tako se i DunavArt Festival promovira kroz jedinstvenu poruku DunavArt
- Teče i spaja
.



Tekst i foto: Dunav art festival

Najava: DunavArt Festival [2019.]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: