Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Čepin: Plesnjak za umirovljenike @ Hrvatski dom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65758
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.06.2019. 9:07 
Naslov:  Čepin: Plesnjak za umirovljenike @ Hrvatski dom
29.06.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Udruga Rame uz rame organizira, 29. lipnja 2019. godine plesnjak za umirovljenike. Plesnjak će se održati u Hrvatskom domu u Čepinu, a početak je u 18:00 sati. Ulaz je slobodan.

Prošle godine su vrijedni fizioterapeuti volonteri Udruge „Rame uz rame“ svojim znanjem, voljom i vještinama razgibali naše umirovljenike kroz projekt „Rame uz rame do treće dobi“ besplatnim vježbama za sve polaznike projekta. Svojom upornošću polaznici projekta iskazali su veliku volju i želju za nastavkom aktivnosti. Kako bi ostali u dobroj formi ove godine pripremili smo im večer zabave i plesa: „Plesnjak za umirovljenike“. Kroz druženje, ples i zabavu, uz stare hitove 60-tih, 70-tih i 80-tih na kratko ćemo im pružiti priliku i mogućnost da se vrate u mladost i da nam pokažu kako se nekada zabavljalo i uživalo. Naši DJ-i volonteri pobrinut će se za dobru atmosferu i na kraju najbolje plesne parove nagraditi vrijednim poklonima.

Kako smo to zamislili dođite provjeriti 29. lipnja u 18h u Hrvatskom domu u Čepinu. Pozovite svoje poznanike, bake, djedove, susjede…Plešite, družite se i zabavljajte se zajedno s nama!



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: