Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Subota je SPortanova dan - Dođite, prijavite se, vježbajte, natječite se i osvojite vrijedne nagrade

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.06.2019. 12:12 
Naslov:  Subota je SPortanova dan - Dođite, prijavite se, vježbajte, natječite se i osvojite vrijedne nagrade
15.06.2019. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Rezervirajte subotu, 15. lipnja 2019., za sebe i svoje zdravlje. Na jednom mjestu saznate sve što vas zanima, sudjelujete u odličnom programu, vježbate, zabavite se i uz to sve osvojite i odlične nagrade!

Program kreće u subotu u 9 sati prijavama za biciklijadu na Trgu Ante Starčevića, a u 10 sati vesela ekipa biciklista kreće laganini do Portanove. Najmlađeg sudionika, najstarijeg sudionika i najbrojniju obitelj na cilju čekaju vrijedne nagrade.

U 11 sati na parkiralištu Portanove održat će se romobilijada, natjecanje u vožnji romobila, a romobili za natjecanje kao i kacige za sve male natjecatelje bit će osigurani. Sve natjecatelje očekuje majica romobilijade, a natjecatelji s najbržim prolaznim vremenom u svakoj kategoriji osvojit će vrijedne nagrade. Dodatno, svi natjecatelji će sudjelovati i u nagradnoj igri čije izvlačenje će biti u 12 sati, a imat će dva dobitnika – jedna djevojčica i jedan dječak osvojit će novi romobil.



Od 11 sati započinje i aerobik uz Irenu Slovaček. Očekuje vas jedan ciljani funkcionalni trening na otvorenom koji razvija percepciju, koordinaciju i snagu i to trening bez rekvizita koji možete odraditi kod kuće.

Vježbat će i oni najmlađi, a u vježbanju će ih voditi Gimnastičko društvo Osijek-Žito i maskota Gymi koje će ih od 12 sati učiti kako napraviti Portastičnu zvijezdu.

Kako bi ponešto i naučili MUP će za najmlađe od 11:30 sati održati kratku edukaciju o sigurnosti u prometu, a svi će moći provjeriti svoje zdravlje i saznati korisne informacije o zdravom načinu života u zdravom kutku od 10 do 13 sati.

Svakako za vikend provjerite i situaciju s trgovinama u Portanovi jer izlozi se naveliko crvene od međusezonskih ponuda, popusta i akcija.

I kao šlag za kraj, ekskluzivno otkrivamo da će se u ponedjeljak 17. lipnja 2019., ispred dm prodavaonice u Portanovi održati promocija mirisa Vetiver Rock brenda Rock Filius te ćete imati priliku osobno upoznati svog omiljenog nogometaša Dejana Lovrena!





[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: