Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Organicos – centar prirodnog zdravlja: Oberonom pete generacije

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.06.2019. 18:04 
Naslov:  Organicos – centar prirodnog zdravlja: Oberonom pete generacije
Od 14.06.2019. 16:00 do 15.06.2019. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

14. i 15. lipnja 2019. godine Organicos ima čast ugostiti izvrsnog dijagnostičara dr. Envera Berišu iz Rijeke, koji s najnaprednijim uređajem na ovim prostorima "Oberonom pete generacije" u samo 45 minuta dijagnosticira bolesna stanja.

S obzirom na to da je Enver Beriša dr. opće medicine, homeopata i dr. tradicionalne kineske medicine, očekujte sveobuhvatan pristup koji će dotaknuti srž vaših problema. Oberon pete generacije radi na principu biofotona što ga čini visoko preciznim preko 97%. Biofotonskim testiranjem moguće je otkriti mikroorganizme poput gljivica, parazita i bakterija, koji mogu biti prikriveni uzročnici alergija, kožnih promjena (neurodermitis, psorijaza, akne..), gastrointestinalnih tegoba, urinarnih i ginekoloških infekcija.

Nakon dijagnosticiranja, uređaj će napraviti test intolerancije na hranu te ćete dobiti preporuke kako da izliječiti dijagnosticirana stanja.

Za više informacija i rezervaciju svog termina, javite se na e-mail: greenorganicos[at]gmail[dot]com, na kontakt broj 092 3466 583, Kristina ili osobnim dolaskom u Organicos – centar prirodnog zdravlja koji se nalazi u Kapucinskoj ulici, br. 44 u Osijeku.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: