Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kopika se otvara u subotu, 15. lipnja 2019.!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2019. 11:44 
Naslov:  Kopika se otvara u subotu, 15. lipnja 2019.!
15.06.2019. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[13.06.2019.] Športski objekti Osijek obavještavaju sve građane da se Copacabana otvara u subotu, 15. lipnja 2019. u 9:00 sati!


[10.06.2019.] Već smo debelo zakoračili u mjesec lipanj, a još nije bilo nikakvih informacija o početku nove kupališne sezone na najpopularnijem osječkom kupalištu – Kopiki.

Razlog je jasan: neuobičajeno kišovit i hladan svibanj i velika količina oborina što je rezultiralo visokim vodostajem rijeke Drave.

Ipak, kako smo doznali od Marijane Bošković iz tvrtke Športski objekti, planirano otvorenje rekreacijskog centra Copacabane je 14. lipnja 2019., no to ovisi o vremenskim prilikama te vodostaju rijeke Drave.

Kao i svake godine, radilo se punom parom kako bi se obnovili sadržaji pred početak ovogodišnje kupališne sezone. Na kupalištu je obavljen redovni remont filternice, izmijenjene su oštećene pločice u olimpijskom bazenu uslijed zime, sanirana oštećenja bazena, bazeni su prebojani, trava je pokošena i dr.

Cijene ulaznica ostaju nepromijenjene:
Djeca do 7 godina - besplatno
Pojedinačna dnevna ulaznica za djecu od 8 do 16 godina - 5,00 kn
Pojedinačna dnevna ulaznica za odrasle - 8,00 kn
Pojedinačna dnevna ulaznica za invalide uz predočenje članske iskaznice -3,00 kn.

Radno vrijeme Copacabane također ostaje isto: svaki dan od 9 do 20 sati, osim u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Inače, kako smo već pisali, u tijeku je i projekt uređenja lijeve obale Drave uz sam sportsko-rekreacijski centar Copacabana. Projektom je predviđeno uređenje 400 metara obale na kojoj je predviđena instalacija dva seta solarnih tuševa s po pet mjesta za tuširanje, instalacija pet solarnih klupa, tri seta kabina za presvlačenje s po dvije kabine na kojima će biti montirani solarni paneli za punjenje elektroničkih uređaja, jedno solarno drvo/punjač za elektroničke uređaje s besplatnim pristupom za internet. Postojeća javna rasvjeta bit će zamijenjena LED rasvjetom na 20 rasvjetnih tijela.





Tekst: Osijek031.com
Foto: Športski objekti/Arhiv

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: