Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



In da Sofa u sklopu Festivala Puta Svile otkriva novi prostor za čaganje

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65425
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2019. 12:29 
Naslov:  In da Sofa u sklopu Festivala Puta Svile otkriva novi prostor za čaganje
15.06.2019. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[FOTO] Posebno izdanje lipanjske In Da Sofe [2019.]


Drage čagerice i čageri, sofastične osobe koji redovno stvorite emocije prepune pozitivom nabijenih elemenata, pripremite svoje mišiće koji pokreću plesne nogice i provedite s nama nadolazeću subotu, 15. lipnja 2019., od 17.00 do 02.00 sata u dvorištu Prehrambeno – tehnološkog fakulteta u Osijeku. Naime, 2019. godina smatra se hrvatsko-kineska godina kulture i turizma te se obilježava organizacijom prigodnih događanja. Jedno takvo prigodno, slobodno se može reći i ekskluzivno je i Festivala Puta Svile koji je 2018. godine uspješno organiziran u Zadru na kojem su uz Kinu sudjelovale i ostale zemlje Puta Svile. Na summitu ministara turizma zemalja 16+1 u Dubrovniku 2018. godine, a na inicijativu Ministarstva turizma, Republika Hrvatska dobila je priliku biti domaćin Festivala Puta Svile i 2019. godine. Čast nam je što će se Festival Puta Svile održati u Osječko-baranjskoj županiji u terminu od 14.-16. lipnja 2019. godine, a realizacija Festivala odvijat će se na tri destinacije: Osijek, Đakovo i Beli Manastir.

Osječko-baranjska županija kao suorganizator festivala zajedno s Udrugom Festival Puta Svile svoj je događaj odlučila dodatno začiniti In da sofa: silk road fest partijem, nastavkom svečanog otvorenja Festivala, koji će se odviti spomenute subote 15. lipnja od 17:00 do 02:00 sati. Uz majstore za DJ pultom, gospodu Omke Polo i Milly Khan, koji su zabavljali i uzvanike na inauguraciji posljednjeg kineskog cara Puyia, pripremite svoje ušne membrane za najsvilenije dodire. Onako kako najbolje zna, Kreativna agencija Adverta, za vas je pripremila potoke prefinih tekućina koje će nježno stimulirati vaš mozak i davati signale da je vrijeme za opuštanje startalo. U standardnom „kids Sofa“ terminu očekujte hrpu vriske, osmijeha i najiskrenijih plesnih pokreta generacije koja dolazi, a poslije tvrdi i plesni disco za velike koji će uz vašu pomoć dirigirati i ritam bljeskanja zvijezda na nebu iznad Osijeka.

Ponesite osmijehe, svilene košulje i haljine, lanena hlače i majice na svilene bretele i ispunimo dvorište PTFO-a sofasitikom.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: