Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Belišće: Predstave za djecu i mlade u izvedbi AK Belišće

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65739
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2019. 8:16 
Naslov:  Belišće: Predstave za djecu i mlade u izvedbi AK Belišće
07.06.2019. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječja dramska skupina i Dramska skupina mladih Amaterskog kazališta Belišće, pod vodstvom profesorice Ljiljane Silađi, tijekom tekuće školske godine marljivo su radile na svom glumačkom umijeću te su pripremile čak četiri predstave, koje su u raznim prigodama izvedene pred publikom. Za sve one koji su eventualno propustili premijerne izvedbe ili bi još jednom htjeli uživati u dječjem dramskom stvaralaštvu, Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće pripremaju pregled godišnjeg rada najmlađih skupina belišćanskog kazališta.

Program će se održati u petak, 7. lipnja 2019. godine, s početkom u 18.00 sati, a započinje Dječjim dramskim ansamblom Amaterskog kazališta Belišće, i predstavama “Mačak u čizmama” i “Tri praščića”. Od 19.00 sati na redu je Dramski ansambl mladih i predstave “Prva verzija Pepeljuge” i “Kažeš anđeo”.

Ulaz je slobodan.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: