Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Biraj bolje: U Tenji i Višnjevcu će se ukloniti sva stabla breza!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65447
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2019. 8:11 
Naslov:  Biraj bolje: U Tenji i Višnjevcu će se ukloniti sva stabla breza!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Stabla breza su alergeni i stvaraju probleme mještanima koji imaju problema s peludi. Lišće breze teško trune i začepljuje slivnike i žljebove na kućama, korijenje breza uništava nogostupe, a lišće i cvjetovi breza začepljuju kanale i cijevi za odvod slivnih voda i kišnice,...

Zbog svih tih problema kao gradski vijećnik ispred platforme BIRAJ BOLJE Kristijan Šimičić je zamolio zamjenika gradonačelnika Boris Piližota koji mijenja gradonačelnika Ivan Vrkić da se još ove godine uklone sva stabla breza u Tenji i Višnjevcu te da se na njihova mjesta posade nove vrste stabala koje odabere većina mještana ovih naselja.

Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota pozvao je pročelnika Sinišu Gregorana (Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu)za komentar. Pročelnik je objasnio da su svjesni problema i da će se ove godine krenuti u uklanjanje stabala breza u prigradskim naseljima, što je zatim potvrdio i zamjenik gradonačelnika Boris Piližota.

Ovo je pokazatelj da problemi koji muče građane preko vijećničkih inicijativa mogu uroditi plodom i pokrenuti Gradske službe na akciju.



Tekst i foto: Biraj Bolje

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: