Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



SDP Osijek: "Hvala svima koji su izašli na izbore za EU parlament"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.06.2019. 11:43 
Naslov:  SDP Osijek: "Hvala svima koji su izašli na izbore za EU parlament"
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U subotu 1. lipnja Gradska organizacija SDP-a Osijek održala je konferenciju za medije na kojoj su govorili zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan i predsjednik osječkog SDP-a Boris Piližota.

Na početku konferencije Piližota je napomenuo kako SDP nije poput ostalih da trči pred rudo već volimo hladne glave iskomunicirati ono što smatramo važnim, te dodao kako se prvo želi zahvaliti svim onima koji su izašli na izbore za EU parlament, te da je odaziv birača u Osijeku bolji od izlaznosti od prije 5 godina.

"O tom svjedoči i odziv birača u Osijeku koji je bio bolji od ostatka županije, te ostalih većih gradova poput Rijeke i Splita. Naravno, izlaznost jest bolja nego prije pet godina, ali je još uvijek daleko od željene. Posebnu zahvalu upućujemo većini naših sugrađana koji su odabrali listu SDPa za EU izbore i zbog kojih se SDP na ovim izborima potvrdio kao najjača stranka u gradu Osijeku" istaknuo je Piližota te dodao kako "rezultati ovih izbora pokazuju da birači prepoznaju i nagrađuju dosljednost, iskrenost, principijelnost i rad, dok prevrtljivost, lažnu iskrenost i neprincipijelnost ne zaboravljaju - i kažnjavaju".

"Angažman oko ovih izbora je neke stranke podijelilo i razdjelilo, dok je SDP ujedinio. I to zato jer je SDP uvijek ovu zemlju i sve njezine stanovnike i njihov boljitak stavljati na prvo mjesto, a sve ostalo po strani. Zahvalni smo što su građani prepoznali da je SDP unatoč svim svojim nesavršenostima ona stranka koja, i onda kada je teško, neće izdati niti svoje birače niti ideale koji nas povezuju. Upravo kada je najteže SDP je uvijek znao zbiti redove i biti odgovoran. Nikad nismo birali lakši put nego uvijek put za koji smo vjerovali da je ispravan i da vodi boljem životu svih građana ove zemlje" rekao je Piližota.

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan se na početku zahvalila svakom od 7564 birača na području županije i 4136 na području Osijeka koji su svoj preferencijalni glas dali upravo njoj, a još više svim onim biračima koji su svoj glas dali listi SDP-a.

"Ovaj rezultat je zaista takav da u meni izaziva ponos i zadovoljstvo, ali to je rezultat i koji obvezuje i motivira da nastavim rad i jednakim tempom i jednakom žarom kao i do sada" rekla je Borzan.

"Europska unije je naša unija i na sebe sam preuzela zadatak da ona radi za nas. Iako ima svojih nesavršenosti svojim radom mi ih možemo ispravljati. Ali da bi to mogli kvalitetno činiti bitno je da nam se građani obraćaju sa svojim problemima i idejama. I ja ih poziva da mi se kao i ranije javljaju kako bih ja mogla što kvalitetnije obavljati svoj posao. Spremana sam kao i do sada raditi i dan i noć kako bi naši građani od našeg članstva u Uniji imali koristi" – istaknula je Borzan.



Tekst i foto: SDP Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: