Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Portanova: Automobili Škojo organiziraju još jedan Suzuki Driving Days [2019.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2019. 14:08 
Naslov:  Portanova: Automobili Škojo organiziraju još jedan Suzuki Driving Days [2019.]
Od 01.06.2019. 10:00 do 02.06.2019. 9:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Probne vožnje u modelima iz Suzukijeve ponude automobila i motocikala po izboru * Zabavne vožnje električnim romobilom * Gastro uživancija u najboljim burgerima i osvježavajućim pićima * Završno izvlačenje nagradne igre te dodjela laptopa, pametnog telefona, pametnog sata i vrijednih Suzukijevih akcesorija.

Jedno od najzabavnijih tradicionalnih godišnjih okupljanja vlasnika Suzuki vozila i svih onih koji razmišljaju o kupnji nekog od Suzuki modela - Suzuki DrivingDays - održava se u subotu i nedjelju, 1. i 2. lipnja 2019., od 10,00 do 20,00 sati na parkiralištu ispred trgovačkog centra Portanova u Osijeku.



Program manifestacije organiziran je u nekoliko kategorija - probne vožnje Suzukijevih automobila i motocikala, zabavne natjecateljske vožnje električnim romobilom te natjecanje na simulatoru sportskih motocikala. Sve to zaokruženo je dobrom glazbom, burgerima i pićem.

U segmentu probne vožnje posjetiteljima je na raspolaganju 12 modela Suzukijevih vozila. Redom cjenovno vrlo prihvatljivi automobili, izdržljivi, s puno korisnog prostora, s novim motorima i s različitim paketima opreme. Neki modeli su mladalački neobuzdani, a drugi opet u prvi plan ističu klasične vrijednosti, poput snage i dugovječnosti. U svakom slučaju, posjetitelji će od stručnih prezentera moći dobiti sve odgovore na eventualna pitanja o tehnološkim iskoracima marke, funkcionalnostima pojedinih segmenata opreme, te mogućim kombinacijama boja i vizualnog individualiziranja automobila. Otkrijte sami zašto je Suzuki treću godinu za redom najprodavanije vozilo fizičkim kupcima.



Zainteresirani za Suzukijeve motocikle moći će probati voziti legendarnu Suzuki Katanu, koja je odnedavno uskrsnula u novom izdanju, te još neke aktualne modele. Udobni, sigurni i praktični motocikli čekat će vozače zainteresirane za uzbuđenja. Također, stručni prezenteri rado će obrazložiti razlike u tehnologiji proizvođača koji već 63 godine usavršava širok raspon modela na dva kotača.

Nagradne vožnje električnim romobilom zamišljene su kao poligon za sudjelovanje svih članova obitelji. Praktična i učinkovita ekološka vozila za sve generacije pružaju zadovoljstvo u vožnji s vjetrom u kosi. Ovo je dobra prilika za doživljaj vožnje tijekom koje i odrasli postaju djeca.



Svi sudionici probnih vožnji sudjeluju i u nagradnoj igri koja će mnoge i razveseliti. Tri su velike nagrade: laptop Lenovo Idea Pad, pametni telefon Xiaomi RedMi 6 + MiBand 2 narukvica i pametni sat M200. A pripremljen je i veći broj vrijednih i zabavnih nagrada iz Suzukijevog asortimana.

Završno izvlačenje nagrada predviđeno je za nedjelju u 20,00 sati, a prethodit će mu atraktivan glazbeni program već od 18,00 sati kada će Suzuki Driving Days preplaviti neobično snažni ritmovi osječke bubnjarske skupine RitmOS. Glazbenu promenadu nastavit će znalac osječke publike DJ Omer koji će za pultom dizati atmosferu sve do 21,00 sati.




Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65676
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.06.2019. 8:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prošlog vikenda ispred Portanove održano je tradicionalno okupljanje „Suzuki Driving Days“ po treći put u organizaciji Automobila Škojo.

Tijekom dva dana provozano je 14 automobila i 4 motocikla:
Automobili: Swift 1.2 GL, Swift 1.4 Sport, Vitara 1.0 Premium 2WD, Vitara 1.4 Premium 2WD, S-Cross 1.0 Premium 4WD, S-Cross 1.0 Premium A/T, S-Cross 1.4 Elegance 2WD, Ignis 1.2 GLX,
Motocikli: Suzuki GSX-S 1000 Katana, Suzuki GSX-S 750A, Suzuki DL650A V-Strom

Napravljene su 577 probne vožnje automobilima i 134 probne vožnje motociklima. U dva dana ukupno je prijeđeno cca 7100 km bez ijednog incidenta i prometnog prekršaja

Ovakav događaj do sada nije nitko napravio s ovakvim odazivom i brojem probnih vožnji.

Svakako treba spomenuti i Team od 30-tak ljudi koji je sudjelovao u organizaciji na eventu te vrijedne hostese. Sve zaokruženo dobrom glazbom, Burgerima, pićem…..


























Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: