Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Više od 60 osoba sudjelovalo u projektu "Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.05.2019. 20:10 
Naslov:  Više od 60 osoba sudjelovalo u projektu "Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom pod
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Projekt „Inkubator 21. stoljeća – Učinkovitom poduzetničkom podrškom do gospodarske uspješnosti MSP-ova“ došao je do kraja. Kroz projekt je održano 14 edukacija i treninga za poduzetnike početnike i one koji žele postati poduzetnici.

Kroz edukacije je prošlo više od 60 zainteresiranih sudionika. Za polaznike su organizirane edukacije s poduzetničkim temama (priprema i provedba projekata, poslovni plan, financijska abeceda poslovanja, istraživanje tržišta, digitalna komunikacija, kako zaposliti najbolje ljude, razumijevanje financijskih izvještaja, prodaja i plasman proizvoda) i treninzi poslovnih vještina (liderstvo, motivacija, upravljanje konfliktima, upravljanje vremenom, stres, delegiranje). Sve edukacije i treninzi, kao i predavači koji su angažirani odlično su ocijenjeni od strane polaznika.



Uz edukacija većina sudionika koristila je i individualna savjetovanja koje je Poduzetnički inkubator BIOS radio u suradnji sa stručnim timom Centra za poduzetništvo Osijek.

Svi polaznici edukacija i savjetovanja, kao i stanari i virtualni stanari inkubatora, ali i drugi poduzetnici informirani su o raznim poduzetničkim temama, natječajima i drugim pozivima preko web i Facebook stranica inkubatora i putem maling lista.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: