Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Predstavljeni novi studijski programi na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65738
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2019. 13:55 
Naslov:  Predstavljeni novi studijski programi na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U auli Rektorata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku danas su predstavljeni novi diplomski sveučilišni studijski programi na Akademiji za umjetnost i kulturu.

Jasmina Pacek, prodekanica za studijske programe i cjeloživotno učenje, u uvodnom je govoru ukratko opisala mogućnosti studiranja na diplomskoj razini na osječkoj Akademiji, kao i razlike između jednopredmetnih i dvopredmetnih studija. Pacek je izrazila zadovoljstvo dobro osmišljenim i raznovrsnim mogućnostima studija, ali i mogućnostima suradnje između različitih programa koje Akademija već godinama njeguje.



Potom su voditelji svakog pojedinog studija predstavili svoje programe i to: gluma, neverbalni teatar, lutkarska animacija, menadžment u kulturi i kreativnim industrijama, lutkarska režija, mediji i odnosi s javnošću, oblikovanje i tehnologija lutke, kostimografija i scenografija. U kratkim crtama predstavljene su izlazne kompetencije u okviru svakog programa, način studiranja, uvjeti upisa te zvanje koje student stječe po završetku obrazovanja.



Velik broj mladih ljudi okupljenih na predstavljanju svjedoči da interesa za nove programe neće nedostajati, a više informacija o studiranju na Akademiji za umjetnost i kulturu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici ili dobiti na broj telefona 031/ 235 300 ili 031/ 224 288.









Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: