Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Cadillac: Dj Umbo

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65692
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2019. 9:40 
Naslov:  Cadillac: Dj Umbo
25.05.2019. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Subota, 25. svibnja 2019.
Recored store day ili Dan prodavaonica ploča, posvećen je diskografskoj industriji i izvornom mjestu koje posjećuju ljubitelji glazbe i slavi se 13.travnja…i kada je već tako, što nam drugo preostaje nego proslaviti taj 13.travanj 25.svibnja - te pozvati alfu i omegu osječkog vinila Dj Umba da eventualno prisutne rasklati sa svojim vinilnim okruglicama koje se ne smiju dirati, već samo gledati…i to ne dugo, jer vam se od gledanja u njih zavrti u glavi. Jedna povratnik iz Irske se kune da Dj Umbo u svome podrumu uzgaja činčile. Navodno ih ,uz fanky glazbu, hrani starim samljevenim vinilnim pločama te potom složenim tehnološkim procesom zvanim -Suppaduppa Grooves- od njihovog krzna proizvodi originalne vinilne ploče raznih veličina i izvođača , a od ostataka iz procesa proizvodnje, odnosno mesa činčila, izrađuje veganske cekere za tržnicu. Dakle kod Dj Umba se ništa ne baca pa tako nije za baciti niti taj nastup najavljen za 25. Svibanja. Navodno će za tu prigodu Dj Umbo ponijeti svježe, tek proizvedene vinile. Na žalost nekih rockera, toga dana Dj Umbo neće puštati roken rol dici plina kićime niti išta slično, jer kako sam kaže ..“jednostavno ne mogu „.. I ove subote udruga JBZSZMZGG (James Browna za svetca zaštitnika mjesne zajednice Gornji grad) organizira tombolu, a glavne nagrade su : Prva nagrada - Čudotvorni medaljon sa likom James Browna Druga nagrada -Screaming reject- uređaj koji odašilje niskofrekventne krikove Jamesa Browna ,a služi za tjeranje glodavaca, vrana i Tv inkasatora.
uprava

… i da..proslava Dana prodavaonica ploča bi se trebala održati 25.5.2019. godine, u klubu Cadillac K.A. Stepinca 28 ( bivšaTeretna ulica) 31000 Osijek.



Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: