Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



[FOTO i VIDEO] Započeo FEELGOOD WEEKEND - U Parku kralja Petra Krešimira IV finalisti izvukli startne brojeve

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 25.05.2019. 9:17 
Naslov:  [FOTO i VIDEO] Započeo FEELGOOD WEEKEND - U Parku kralja Petra Krešimira IV finalisti izvukli startn
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osim što je DOBRO World Cup, ponovno doveo u Osijek sjajne gimnastičare iz tridesetak zemalja svijeta, organizacija natjecanja bila je povod i druge godine za redom održavanja sjajne priredbe na kojoj će se svi gosti grada, ali i svi njegovi građani sjajno zabaviti uz pozitivnu atmosferu, sjajnu glazbu, dakako i gastronomsku ponudu.

Tako je u petak (24. svibnja) u Parku kralja Petra Krešimira IV započeo drugi po redu FEELGOOD WEEKEND. Uređen i osvijetljen park vratio je u Osijek urbanu zabavu kakva očito nedostaje. Uostalom, reakcije svih posjetitelja bile su ponovno odlične.

Galerija 031: FEELGOOD WEEKEND [2019.]: Neno Belan i Fiumens
[Foto: Matej Volarević][24.5.2019., park Kralja Petra Krešimira IV ]
Napomena: Fotke pregledavate KLIKOM na fotku ili strelicama lijevo-desno, kao na Facebooku ;-)

Središnji događaj prvoga dana FEELGOOD WEEKENDa bilo je izvlačenje startnih brojeva sudionika finalista DOBRO World Cupa 2019. Tako su se na pozornici u Parku predstavili svi finalisti na svih deset sprava, šest u muškoj, četiri u ženskoj konkurenciji. Oni su izvlačili kuglice na kojima su bili brojevi koji su pokazali koji će nastupati u finalu na spravi na kojoj su to izborili. Dakako, najveći pljesak i potporu zaradili su od strane gledatelja hrvatski predstavnici. Njih petero će predstavljati zemlju domaćina u finalu, Aurel Benović na parteru, Tijana Tkalčec na preskoku i Robert Seligman na konju s hvataljkama svoj finalni nastup imat će u subotu (25. svibnja), dok će Ana Đerek (greda i parter) i Tin Srbić (preča) na podij u nedjelju.

[Foto: Marko Banić]


Mladi Osječanin Aurel Benović tako će nastupiti kao treći na parteru. Njegov sugrađanin i klupski kolega iz GD Osijek - Žita Robert Seligman po prvi naslov u Gradskom vrtu krenut će kao sedmi po redu među finalistima na konju s hvataljkama, dok će Tijana Tkalčec na preskoku nastupiti kao šesta u subotnjem finalnom programu.

Ana Đerek, u nedjelju (26. svibnja) u finalu će nastupati na čak dvije sprave. Tijekom ždrijeba za finala na parteru izvukla je kuglicu s brojem šest, dok će na gredi nastupiti kao posljednja, osma finalistica. Tin Srbić po treću uzastopnu pobjedu na Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku krenut će kao treći od osam finalista na preči.

Dakako, nakon izvlačenja startnih brojeva nastavljena je zabava na FEELGOOD WEEKENDu. Posjetitelji su mogli uživati u sjajnom nastupu Nene Belana & Fiumensa. U subotu od (21 sati), nakon završetka prvoga finalnog dana na DOBRO World Cupu, sve Vas pozivamo na nastup neponovljivog Massima.

[Foto: Marko Banić]


[Foto: Marko Banić]


[Foto: Marko Banić]


[Foto: Marko Banić]


[Foto: Marko Banić]


[Foto: Marko Banić]








Tekst: Gimnastičko društvo Osijek - Žito

Najava: FEELGOOD WEEKEND – Neno Belan&Fiumens i Massimo kao uvod u DOBRO World Cup Osijek!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: