Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Grad dodijelio 91 potporu projektima i programima udruga

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2019. 14:45 
Naslov:  Grad dodijelio 91 potporu projektima i programima udruga
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na današnjoj svečanosti u Galeriji Waldinger zamjenik gradonačelnika Boris Piližota i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš uručili su Ugovore o dodjeli financijskih sredstava iz Proračuna Grada Osijeka temeljem provedenog Javnog Natječaja za financiranje projekata i programa udruga iz Proračuna Grada u 2019.

Udrugama je dodijeljena ukupno 91 potpora iz 11 različitih područja u vrijednosti od 976.000 kuna. Najviše potpora dodijeljeno je udrugama koje se bave socijalom i braniteljima.



Gamoš i Piližota su u kratkom obraćanju izrazili zadovoljstvo što se sve veći broj udruga prijavljuje za potpore Grada te što se suradnja dvaju partnera poboljšava, a sve u korist korisnicima o kojima se udruge u svome radu brinu.



Piližota je istaknuo i kako je još uvijek u tijeku natječaj za dodjelu potpora za jednokratne projekte i programe udruga ukupne vrijednosti 645.000 kuna. Javni poziv otvoren je do kraja godine ili dok se ne utroše sva predviđena sredstva.

Popis udruga koje su dobile potporu Grada možete pronaći dolje u tekstu.











Tekst i foto: Osijek031.com

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: