Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



I ovog vikenda Portoš časti shoppingom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 24.05.2019. 12:15 
Naslov:  I ovog vikenda Portoš časti shoppingom
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Želite besplatni shopping u Portanovi? Ništa jednostavnije! Budite u Portanovi ovaj vikend i budite jedan od 25 posjetitelja koje će Portoš častiti besplatnim shoppingom.

Saznajemo da je omiljena maskota Portoš ovaj vikend ponovno u akciji. Princip je isti kao i svaki puta do sada… Portoš šeta Portanovom i časti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina! I to je to! Samo morate imate sreće da u mnoštvu odabere baš vas! Znači, ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas! I tako 25 puta samo ovaj vikend! Zaista se isplati doći!





Dodatno, ne zaboravite da vas ovaj vikend čeka i Bolnica za medvjediće, interaktivna igra za najmlađe kroz koju će mališani pobijediti strah od liječnika te učiti o važnosti zdravlja. Studentima medicine bit će povjerena uloga liječnika, a djeci uloga roditelja njihovih bolesnih medvjedića. Dovedite svoje mališane i njihove plišance u Portanovu u subotu 25. svibnja 2019., od 16 do 19 sati.



U isto vrijeme, u subotu 25. svibnja 2019., od 16 do 19 sati, na 2. katu održat će se još jedna redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi.



[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: